Блясък в косите от Philip Kingsley Elasticizer

декември 17, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Elasticizer Еластисайзър от Филип Кингсли е професионален продукт за изтощена и суха коса с UV защита, който възстановява косата и подобрява еластичността и блясъка.




Еластисайзър Philip Kingsley Elasticizer е маска за коса преди шампоана за подобряване еластичността и блясъка на косата. Осигурява UV защита, дори и след измиването с шампоан, запазва цвета на косата от избледняване. Резултатът се вижда и от едно използване, но се засилва с многократна употреба. Приложение: преди измиване с шампоан. Намокрете косата си и нанесете кичур по кичур. Сложете найлоновата шапка от кутията за 10-20 минути. Измийте с подходящ шампоан. За нетретирана права и тънка коса използвайте един или два пъти в месеца, за гъста, къдрава и непокорна коса използвайте един път в седмицата. За третирана права и тънка коса използвайте един път в седмицата, за гъста, къдрава и непокорна коса използвайте 2 пъти в седмицата. Не използвайте три дни преди и след химическа процедура. Ключови съставки: рициново и маслиново масло, силикони, еластин и глицерин. Без аромат.


♥♥♥♥♥♥
Много харесвам еластисайзъра. Аз го използвам един - два пъти месечно, защото косата ми е нетретирана, права и тънка. Продуктът е гъст, бял на цвят, без аромат. Не се разпенва. Ефектът е забележим веднага. Прави косата много здрава, изглеждаща страхотно.
Можете да опитате мини варианта от 20 мл. за 8.80 лева както направих аз. Предлагат се и по-големи разфасовки - 75мл., 150мл. и 500 мл.  от златна рибка.
Шапката за коса ще откриете пък тук.

0 коментара: