Orofluido Radiance Argan Shampoo & Orofluido Elixir

март 28, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Никога няма да ми омръзне този разкошен релаксиращ аромат на продуктите на Orofluido, който нежно парфюмира косата за дълго след измиване. Истинско ореинталско очарование. Сега са с нови опаковки под марката Revlon Professional и са дори още по-красиви. Веднага грабнах шампоан и олио за коса. Съдържат аргановото масло, което се грижи за косата.

Orofluido Radiance Argan Shampoo е нежен измиващ шампоан, който хидратира и подхранва, изглажда структурата на косъма и увеличава блясъка, предпазва цвета от отмиване на бядисаната коса.

Не случайно наричат маслото за коса течно злато Orofluido Elixir. Определено си е такова. Съдържа смес от три ценни натурални масла - арганово масло , ленено масло и хранително шафраново масло, които имат благотворен ефект върху вашата коса. Деликатният ванилов аромат с нотки на смола ще Ви напомни за очарователния свят на ориенталските аромати. Маслото е подходящо за всеки тип коса и може да се нанася на сухо или мокро. Хидратира и предпазва косата, изглажда структурата на косъма, придава ослепителен блясък, подходящ за всички типове коса.
Поредна опаковка от олиото, може би пета. Имайте предвид, че стига за около година редовно използване. Разбира се, зависи колко слагате, но си е доста икономично като цяло. Гъстата богата текстура се стели бавно в дланта, след което разтривам между ръцете и поставям по дължините. Моментално косата е пригладена, по-жива и блестяща. Няколко капки са достачини, за да предаде много хубав вид на косата. Ароматът е повече от страхотен и се запазва за дълго върху косата. Много често си правя маска за коса, след което ефектът му е още по-уау.

Продуктите са разкошни! Доверете им се и няма да сгрешите!

Целувки и до скоро!

0 коментара: