Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day cream

март 28, 2023 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Имаме нещо чудесно от Eucerin за показване. Това е техният великолепен дневен крем Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity SPF 15. Всъщност наскоро разбрах, че продуктите от серията Hyaluron-Filler + Elasticity са с усъвършенстваната формула. Thiamidol против възрастови пигментни петна и колаген-комплекс за еластична кожа сега допълват богата на антиоксиданти формула, в чийто състав влиза и добре познатата ни комбинация от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина. По този начин Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity предлага решение за всички проблеми на зрялата кожа.

Дневният крем против стареене запълва дълбоките бръчки, подобрява еластичността на кожата и намалява възрастовите петна. Съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, SPF30 или SPF15 и UVA филтри за защита от слънчевите личи, против преждевременно стареене на кожата и поява на още пигментни петна. Кремът е подходящ за всеки тип кожа.

Нежна, гладка текстура, с деликатен чувствен аромат. Толкова приятно се усеща по кожата. Абсорбира се бързо и е отлична основа за грим. Носи свежест, хидратация и оставя толкова хубаво чувство след себе си. Това е един истински спа ритуал, който си подарявам всяка сутрин. Кожата на лицето е изгладена, прекрасно мека и сияйна.

Вие опитахте ли нещо от обновената серия Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity?

Можете да разгледате всички продукти на www.eucerin.bg и по аптеките.

Целувки и до скоро!

0 коментара: