VT cosmetics - Cica Mild Foam Cleanser & Cica Cream

март 20, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Честита първа пролет!

На този хубав слънчев ден ви споделям за два продукта на бранда VT cosmetics, който се предлага отскоро в My K Bulgaria. Избрах си два продукта, които ми се сториха готини и тествам в момента. Това са почистващ гел за лице с центела и крем за лице.

Cica Mild Foam Cleanser е мек почистващ гел за лице с успокояващи свойства, подходящ за проблемна, чувствителна и склонна към раздразнения кожа. В огромна туба от 300 мл., което ще ми стигне за мнооого време, защото е супер икономичен. Съдържа комплекси CICALIAO™ и CICAHYALON™ с азиатска центела, прополис, хиалуронова киселина и богатство от растителни екстракти с успокояващ и облекчаващ ефект - розмарин, лайка, лавандула, мента, фрезия и бергамот. Текстурата е страхотна - кремообразна, средно гъста, с перлено бял цвят и много свеж ментов аромат. Малко количество се разпенва чудесно и е достатъчно за образуване на супер богата, мека, гъста и ароматна пяна. Изстисквам колкото грахово зрънце, разпенвам с малко вода и масажирам върху кожата на лицето в продължение на минута. Измива кожата просто перфектно. Остава я мека, гладка и "скърцаща" от чистота без да изсушава. Много бързо се превърна в любимия ми измиващ гел. Опитайте го и вие и ще останете също супер доволни. Споделете, ако вече сте го пробвали.

Хидратиращият и успокояващ крем за лице Cica Cream е другият продукт, който много исках да опитам. С екстракт от азиатска центела, и четворен комплекс успокояващи съставки - азиатикозид, азиатикова киселина, мадекасозид и мадекасова киселина, за ефективно успокояване на кожата. Кремът намалява зачервяванията и раздразненията, ефективно овлажнява епидермиса и неутрализира стреса, причинен от външни дразнители като мръсен въздух, вятър и прекомерно слънце. Бета-глюкани и серамиди в комбинация с пантенол и прополис укрепват и заздравяват кожната бариера, облекчават стресираната кожа и насърчават гладка и здрава кожна текстура. Подходящ за всеки тип кожа, особено склонна към раздразнения и чувствителна. Идва в метална тубичка. Кремът е с нежна гелообразна, формула със зелен цвят и билков аромат. Буквално "напомпва" кожата и й доставя прекрасно усещане за хидратация и мекота.

Ще ги използвам отново и отново! Прекрасни продукти! Напълно съпоставими с други от доста по-висок клас. Споделете ми дали сте ги пробвали. 

Можете да ги откриете на https://my-k.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: