Gama Organica Essential oils

март 24, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Наскоро приключи играта ни с Gama Organica, в която подарихме от техните чудесни почистващи продукти. Освен тях, брандът предлага и много готини етерични масла. До колкото видях в сайта им ароматите, които имат са седем. Имам два от тях, които наистина много ми допаднаха. Това са Summer Walk и Heavenly Touch.
Summer Walk е слънчев, закачлив аромат, който носи много свежест и определено ме кара да се усмихна. Съчетание от бергамот, мандарина и грейпфрут. Топъл цитрусов аромат. Жизнерадостен бленд, с който ще внесете свежест и настроение в дома си. Чудесен избор за тези места, в които искате да създадете слънчева атмосфера.
Heavenly Touch пък е разкошен! Създаден с три ценни масла, известни с благотворното си балансиращо действие: иланг-иланг, гераниум и мандарина. Мек, топъл аромат, на който не мога да се наситя. Носи спокойствие, релакс и определено ни кара да се отпуснем. Изключително подходящо да ароматизираме спалното бельо и домашен текстил.
Много ми се иска да опитам и останалите етерични масла. Можете да ги разгледате и поръчате на: https://gamaorganica.com/bg/essential-oils/

Името на кое етерично масло ви звучи най-готино и бихте искали да опитате?

Целувки и до скоро!

0 коментара: