BgBox за месец април

март 17, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Очарована съм от априлското издание на BgBox. Подбрани са 5 български продукта за лице и тяло, които мнооого харесах. Направили са чудесна селекция и всяко нещо ще използвам. Двата продукта, които са разкрити и за които мога да ви подшушна са почистващ и овлажняващ лосион на Phytocode и крем за лице с био розово масло и екстракт от охлюв на Thracian - Bio.
Почистващият лосион използвам след като съм премахнала грима, за да доизчистя лицето. Много лек и приятен. Премахва замърсяванията много добре, без да изсушава кожата. Оставя я свежа и гладка. Нанасям върху памучен тампон и минавам цялото лице, след което не е необходимо изплакване. Actibiome®, в качеството си на пребиотик, възстановява кожната микрофлора и създава условия за здрава и красива кожа.
Кремът за лице определено е топ продуктът в кутията. За първи път пробвам нещо на Thracian - Bio и се радвам, че е точно този крем. Съставът му е натурален. Съдържа 100% био българско розово масло от роза дамасцена, био масло от ший, масло от жожоба, екстракти от български градински охлюв, лайка и гроздови семки, натриев хиалуронат, алантоин. Подходящ е за нормална, суха и много суха кожа. Кремът е изключително лек и приятен, като хидратира в дълбочина и омекотява без да утежнява кожата и да оставя мазни следи.
Грабвайте кутията и обещавам много да ви хареса съдържанието й! Заслужава си определено! Сигурно нямате търпение да разберете кои са останалите продукти, нали?

Ще я откриете на https://bgbox.shop/

Целувки и до скоро!

0 коментара: