Weleda Skin Food

септември 11, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Никога не е късно да зарадваш кожата си. С нежните и благоуханни продукти Skin Food на Weleda кожата ви ще се чувства прекрасно и ще ухае нежно. Определям ги като дар от природата и истински пир за всяка кожа. Зелено, зелено, зелено! Даа, зелените им опаковки подсказват за изчистения натурален състав, както и за напълно естествения аромат. Не съдържат изкуствени аромати, оцветители, консерванти или суровини от минерални масла. Разкошни за суха и даващи голяма доза хидратация.
Skin Food мус-масло е благинка за суха и много суха кожа. Дава богата, интензивна хидратация, като обгръща кожата с уникална комбинация от растителни екстракти. Теменужка, невен и лайка успокояват сухата кожа, а органичното масло от шеа и какао я оставят интензивно подхранена и мека. Текстурата е като гъсто масло, което попива бързо и не омазнява кожата. Напълно естественият аромат съдържа нотки на сладък портокал, ароматна лавандула и балсамов бензоин. Моментално кожата се чувства подхранена, хидратирана и ароматна.
Skin Food мултифункционален крем за лице и тяло предлага цялостно естествено подхранване за суха и загрубяла кожа. Чудесно универсално спасение за суха, загрубяла кожа на лицето, лактите, ръцете и краката – каквото и да липсва на кожата ви, Skin Food й помага да го възвърне. Съдържа нежни екстракти от трицветна теменуга, невен и лайка, обогатени с плътни масла и восък. Увеличава хидратацията, стегнатостта, гладкостта на кожата и клетъчното обновяване. Нанасям го постоянно върху загрубели участъци на лактите, краката и ръцете. Мигновено дава хидратация и помага на кожата да възвърне баланса си.
Skin Food масло за устни е идеалният спътник за сухи и напукани устни. Интензивно подхранва и овлажнява устните. Съдържа комбинация от пчелен восък, органични слънчогледови масла и растителни екстракти, получени от теменуга, невен, лайка и розмарин. Може да се използва и като основа за червило. Чудесно овлажнява устните и ги оставя мекички и с доза блясък.

Споделете ми дали сте ги пробвали.

Целувки и до скоро!

0 коментара: