Mixsoon Bean Essence

септември 26, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Хидратирана ✨ Свежа ✨ Сияйна ✨ кожа - всичко, от което има нужда всяка жена. Моят нов приятел за постигане на всичко това е Mixsoon Bean Essence. Вълшебната есенцията на Mixsoon е с изключително изчистен и минимизиран състав. Идеална за идеалната кожа, която всяка от нас търси. Дааа, точно така! Тя е идеална - семпъл състав, лека и даваща на кожата всичко, от което се нуждае, за да бъде здрава.

В състава ще открием екстракт от соя, круша, ечемик и нар. Екстрактът от соя е богат на аминокиселини, които подобряват влагата в кожата и се грижат за нейното по-добро състояние. Всичко това е комбинация с липсата на алкохол и ароматизиращи съставки, правят тази есенция един богат елексир за кожата ни.

Подходяща е за всички видове кожа. Не причинява чувствителност на кожата и не уврежда кожната бариера.
С бобената есенция на Mixsoon може да постигнете еластична и блестяща кожа, цялостна рехидратация на кожата и подобрява цялостно текстурата ѝ.

Основните функции на Mixsoon Bean са:
- Намаляване на мъртвите кожни клетки;
- Намаляване на себума;
- Хидратация на кожата;
- Намаляване на черните точки;
- Подобряване структурата на кожата.

Може да се използва по два начина. Първият е като естествен ексфолиант. Просто нанасяме на чиста кожа, масажираме и изплакваме. Може да се използва още и като есенция след тонера, без отмиване. Аз опитах да я използвам и по двата начина.

Есенцията има течна, леко гелообразна текстура, която бързо се разнася и абсорбира в кожата. Няма аромат. По-интересното тук е, че образува едни много готини здрави, разтегливи, сякаш лепкави жички, когато капна няколко капки и я докосна с ръка. Изглежда лепкава, но определено не е върху кожата. Напротив, тя е страхотна - лека, немазна, въздушна. Идеална е за студеното време, което предстои. Студът прави кожата ни суха, напукана, лющеща се. Бобената есенция е малкия трик, който ще запази кожата ми непокърната. Добавям я към дневната си рутина и само няколко капки правят кожата ми съвършена - плътна, хидратирана и защитена от ниските температури. Всяка сутрин започвам дневната си рутина с нея. Мигновенно съживява кожата ми. Оставя я мека, сияйна, дълбоко хидратирана. Сякаш кожата ми се съживява и я усещам по-плътна, изпълнена и хидратирана. Добавете още сега това съкровище към своята бюти рутина.

Благодаря на Kocos.bg и Mixsoon, че се докоснах до това вълшебство, което е истинска магия за кожата ми.
От 29.09-02.10 ще се проведе POP-UP събитие на Kocos.bg и Mixsoon със съдействието на Globalkotra, където ще може да се запознаете с продуктите на бранда, да се докоснете до тях, да ги тествате и научите повече информация. Също така са ви подготвили изненади и подаръци. Там ли сме?

Моежете да я откриете в сайта на Kocos Bulgaria - https://kocos.bg/

Пробвали ли сте го? Ако да, хареса ли ви и кое ви впечатли най-много - състав, тектсура, действие?

Целувки и до скоро!

0 коментара: