Най-нежната грижа от Mustela

септември 20, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Бебка много обича банята. Плиска и цопка с ръчички и краченца, смее се и се забавлява. Определено й е сред любимите занимания. След това се радва и по време на гимнастиката и масажа, които правим. Козметиката, които изпозлваме откакто се е родила е на Mustela Bébé. Ненадминати във всяко едно отношение!
Измиваме косичката и тялото с душ гела за деца и новородени Mustela Bébé Gentle Cleansing Gel. Съдържащо активно вещество от авокадо, има успокояващо действие и изключително щадящо се грижи за детската кожа, като в същото време я предпазва от неприятното изсушаване на кожата. Много мек, нежен и деликатен. Не дразни и не люти на очите. Оставя кожата мекичка и хидратирана без да я раздразва. Освен това ухае много приятно.
След като хубаво съм я подсушила и особено добре всички гънки, започвам да я мажа с олио или лосион за тяло. През лятото нанасяхме от хидратиращото мляко за тяло Mustela Bébé Hydra Bébé, а когато се роди през пролетта - от масажното масло Mustela Bébé Baby Oil. Мисля през предстоящите по-студени месеци да я мажа отново с него. Грижи се отлично за хидратацията и незабавното успокоение на бебешката кожа благодарение на маслото от авокадо, което съдържа. Масажното масло е с 99% натурални съставки и оставя върху кожата нежен защитен филм. Има много хубава текстура, която хем е под формата на олио, хем е лека и попива хубаво, без да оставя мазен филм. Отлично се абсорбира и омекотява разкошно кожата. Освен това има вълшебен аромат, който ми напомня аромата на бебе. Препоръчам го определено, защото носи мигове на релакс за бебчето.
Хидратиращото мляко за тяло Mustela Bébé Hydra Bébé пък е толкова пухкаво и го нанасям с голямо удоволствие. Попива мигновено и оставя кожата разкошна - супер мека, гладка,хидратирана и нежно ухаеща. Също съдържа авокадо, което укрепва естествената кожна бариера и така предотвратява дехидратацията и раздразненията.
Кремът против подсичане Mustela Bébé Vitamin Barrier Cream е доста хвален и считан за един от най-добрите. С гъста бяла текстура без аромат, която се разнася сравнително лесно и попива хубаво, оставяйки лек филм. Само с няколко нанасяния успява да облекчи раздразнението, зачервяването и подсичането. Освен това омекотява кожата чудесно и създава защитен слой.
Споделете ми дали сте ги пробвали.

Целувки и до скоро!

0 коментара: