The Body Shop маска и серум за лице Edelweiss

септември 16, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, здравейте!
Наскоро получих съобщение от The Body Shop дали искам да опитам техни продукти и аз, разбира се, веднага се съгласих. При мен пристигнаха нощна маска и серум за лице от обновената им серия Edelweiss. Тя е с двойно по-високо съдържание на екстракт от еделвайс в сравнение с Drops of Youth. Използвайки силата на растенията, обогатяват формулата й с двойна концентрация на еделвайс от Швейцария, естествено подсилен с леонтоподова киселина, известна като активен и силен антиоксидант, който спомага за повишаване на устойчивостта на кожата към стресовите фактори на околната среда. Еделвайсът е толкова издръжливо растение, че екстрактът му е с 43% по-голяма антиоксидантна сила от ретинола.** Допълват формулата със стволови клетки от еделвайс от Италия, известен със своите защитни и изглаждащи кожата свойства. Именно те стимулират растежа и обновяването на тъканите, като така кожата запазва здравия си и младежки вид във времето. Добавят и хиалуронова киселина, която да поддържа нивата на хидратация, както и кофеин, известен с антиоксидантните си свойства. Има и пептиди, които засилват защитните механизми на кожата. Подобрените формули хидратират кожата в дълбочина и я защитават от замърсяването от околната среда. И двата продукта са невероятни и веднага реших да ви ги покажа. Подходящи са за всеки тип кожа, включително чувствителна. Наистина останах супер впечатлена и доволна от тях. Спечелиха ме страхотните текстури, лекотата и колко мека оставят кожата.
Маската за лице Edelweiss е произведена с 97% съставки от естествен произход. . Има за цел да остави кожата по-гладка и обновена и да осигури на кожата 24 часова хидратация. Използвам я вместо нощен крем. Стъкленото бурканче е много готино. Има гел-крем текстура, която се усеща като втори слой кожа върху лицето. Нанасям с масажни движения, като избягвам зоната около очите. Докато разнасям започва да става по-течна. Попива мигновено и прави кожата значително по-гладка и мека. Определено ми помага да се събудя с по-мека, свежа и младежки изглеждаща кожа. Суперска е!
Серумът за лице Edelweiss е произведен с 99% съставки от естествен произход. Може да се нанася ежедневно, преди дневния крем. Няколко капки на ден са нужни, за да поддържа кожата здрава, красива и сияйна. Предпазва я от замърсяванията на открито и закрито. Идва в стъклена бутилка с пипетка. Има супер интересна консистенция - течна, леко гъста, нелепкава. Нанасям няколко капки като веднага се абсорбира в кожата. Много ми харесва като усещане въху лицето - лек, не омазнява и много приятен. Оставя кожата по-свежа и гладка.
Можете да откриете продуктите на: https://www.thebodyshop.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: