Какво ново във Verdemivida

юли 28, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
От известно време използвам няколко продукта, които можете да откриете в https://verdemivida.com/
Първите два са от лимитираната серия SOS Save Our Sea, която е в подкрепа на опазването на околната среда и морето. Толкова много харесах нещата им по описанието и опаковките, че веднага исках да опитам нещо. Опаковките са напълно рециклируеми и безопасни за околната среда. 
Душ гелът Делфин Save Our Sea BIOBAZA е страхотно ароматно вълшебство. Обезателно го опитайте. Ще ви омагьоса с приказното си нежно лятно ухание на манго и франджипани. Ароматът ми е толкова познат от някъде и направо е пристрастяващ. С 96% натурален състав. Съдържа алое вера, бромелаин от ананас, морска сол и бадем. Хидратира и запазва влагата в кожата. Тя остава толкова уханна след него. Просто дава супер мега гига освежаване. Освен за тяло, може да се използва и за коса. А опаковката е метална и супер готина.
Другото, до което се докоснах от същата серия е кремът за ръце и крака Кит Save Our Sea BIOBAZA. Дойде точно навреме, когато петите ми крещяха, че имат нужда от мнооого хидратация. Специално направен е да помага на кожа, която е била изложена на негативни външни фактори. Времето прекарано на слънце, вятър и в морето изсушава кожата. Тя става груба, напукана и лющеща се. Изключително богат, с 97% натурален състав, който включва: шеа, какао, бадем, маслина, сквалан, пчелен восък, портокал, лимон и бергамот. Едно чудесно решение срещу сухата кожа. Неговата гъста, нежно уханна на цитруси текстура чудесно подхранва и омекотява в дълбочина.
Какво друго имам тук? Даа, мляко за тяло на бранда Cosmel, чиито продукти са с натурален състав. Подходящо за всеки тип кожа. Със зелен чай. Разнася се лесно, свежо е и оставя кожата с кадифена мекота и свежест. Ароматът е готски, напомнящ природа и се дължи на натуралния състав.
Бях привлечена и от кремовете им за лице. Имат няколко вида, като аз си харесах C Cream, който е за нормална и смесена кожа. Стимулира естественото създаване на хиалуронова киселина и колаген, засилва еластичността на кожата. Съдържа натурално масло от шипка, крамбе, гроздови семки, масло от шеа, мандарина, витамин Е, както и хидро комплекс с изворна вода. Много, много приятен крем, който е изключително лек, попива бързо и хубаво и изобщо не се усеща. Свива порите и помага кожата да не се омазнява. Чудесен е за лятото и определено си личи, че е по-висок клас продукт.

Споделете ми кой продукт от тези бихте опитали и вие.
Можете да ги откриете и поръчате на https://verdemivida.com/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: