Baylis & Harding Hand soaps

юли 08, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Ех, че са хубави тези течни сапуни на Baylis & Harding! Толкова много им се радвам. Поставих по един на мивките в банята и кухнята и не мога да им се нагледам. Супер красиви опаковки. Признавам си, че именно заради тях ги избрах. Шарени, с наситени цветове, весели и закачливи. Сапуните са поместени в големи бутилки от 500 ml, украсени с бял или със сребърни пръстени с надпис Baylis & Harding около горната част на помпата. Изглеждат доста луксозни. 
Сапунът Baylis & Harding The Fuzzy Duck Cosmopolitan е от тяхната серия The Fuzzy Duck, която носи имена на коктейли. Наистина е страхотен и определено ще опитам и останалите. Сред тях са Ginger & Lime, Cosmopolitan, Gin & Tonic and Espresso Martini. Избрах Cosmopolitan, именно, защото обичам този коктейл. Отдайте се на неговия свеж и плодов аромат.
Друга тяхна серия с Beauticology. От нея имам сапунът с русалка Coconut & Watermelon и този с лама Peach Lemonade. Разбира се ухаят на интересна смесица от кокос и диня, а другият на праскова. Супер свежи, нежни, прекрасни ухания. Ще се влюбите в тях и ще подушвате ръцете си винаги след измиване, за да усещате отново и отново аромата.
Последните два пък са от серията Royale Garden. Това са този с цветя на опаковката - Baylis & Harding Royale Garden Peach Peony & Jasmine и този с лимони Baylis & Harding Royale Garden Lemon & Basil. Първият е с цветен аромат, а другият с цитрусов с нотна на босилек. Разкошнички!

Baylis & Harding предлагат забавни и достъпни продукти, които изглеждат и се усещат много по-луксозни, отколкото предполага цената им. Сапуните също са разкошни и ги препоръчам да ги опитате.

Вие опитвали ли сте козметика Baylis & Harding?

Целувки и до скоро!

0 коментара: