Kala Nature Hair and Skin Care

юли 15, 2022 Maia Georgieva 0 Comments



Ех, че хубавооо! Винаги много се радвам на пратките от Kala Nature. При мен пристигнаха три продукта, които веднага побързах да опитам. Разбира се, носят духа на изтока с разкошните си натурални аромати и чудесно действие.
Shikakai & Honey Hair Cleanser е шампоан с микс от вековен шикакай, натурален пчелен мед и билки от древността. Подхпдящ е за всеки тип коса. Спомага за укрепване на фоликулите, улеснява растежа, намалява късането и прави косата здрава и силна. Действа като отлично естествено почистващо средство, което премахва замърсяванията, натрупването на препарати и прекомерния себум по скалпа. Помага за ускоряване на растежа на спящите фоликули и поддържа затворени кутикулите на косъма. Шампоанът е силен Антиоксидант и ще помогне в борбата със свободните радикали, увреждащи косата и скалпа ви. Това ще намали косопада и ще поддържа косата ви силна и здрава.
Просто разкошен шампоан за коса. Има много готина черна консистенция, гъста и с много интересен билков аромат. Хубаво се разпенва и дарява косата с жизненост, сила и блясък. Точно в момента имам нужда от шампоан, който да се справи с косопада след раждането. Този е страхотен вариант. Измива чудесно и действа срещу накъсването на косата и косопада.  


Skin Glow Cream e анти акне крем за сияйно лице с нийм и босилек. Подходящ е за всички видове кожа. Специално създаден да се справи с акне, пъпки, проблемна кожа, петна и лющене. Формулиран с екстракти и масла, които имат антибактериални и антимикробни свойства. Справя се с акнето и пъпките, елиминирайки бактериите причининители. Маслото от чаено дърво и екстракта от невен въстановяват баланса в кожата. С екстракт от карамфил за премахване на нечистотиите и куркума за излишното омазняване. Притежава антисептични свойства, ще прочисти замърсяванията и ще стегне порите. Подпомага регенерацията и растежа на кожните клетки, дава еластичност и свежест.
Кремът е с бяла пухкава текстура и нежен приятен аромат. Попива хубаво в кожата и я оставя свежа и витализирана. 
Последният продукт, който опитах е Rose & Papaya Face Scrub - скраб за лице роза и папая. Съдържа букет от Етерични масла, индийска папая и натурални екстракти, който почиства, хидратира и подхранва кожата в дълбочина. Финно смлените черупки от Орех ексфолират мъртвите кожни клетки и отпушват порите. Премахва черни точки, тъмни петна и омазняване, като стяга и тонизира кожата. Изключително нежен, правейки я бебешки свежа и сияйна. Скрабът е силен ексфолирант благодарение на ензима Папаин, който премахва и петната от стареене. Благодарение на мощните Антиоксиданти и многото Каротеноиди се бори със свободните радикали и предотвратява разграждането на колаген и еластин. Изглажда бръчките и предотвратява образуването на нови хиперпигментации, като подобрява блясъка и тена на кожата. Стимулира кожните клетки и производството на колаген, което дава по-млада и ревитализирана кожа.
Самият скраб има много приятна текстура. Тя е гъста, млечно бяла, с ексфолиращи частици. Нанасям с масажни кръгови движения. Почиства перфектно кожата и я оставя балансирана, мека и сияйна. Просто чудесен продукт.
Можете да ги разгледате на https://www.kala.bg/
Кой от трите продукта ви грабна най-много?


Целвувки и до скоро!

0 коментара: