Gifts for Men

юли 08, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Когато стане дума за подаръци, www.notino.bg винаги идват на помощ. Веднага мога да избера качествена козметика, която се харесва. Този път избрах няколко неща, които знам, че мъжа ми винаги използва с удоволствие. Много им се зарадва и този път. В момента в сайта има черен петък и можете да грабнете продукти със супер голяма отстъпка. Хайде да видим какво избрах аз този път.
Започвам с хидратиращия гел за лице Nuxe Men Gel Multi-Fonctions Hydratant. Той е подходящ за всички типове кожа на лицето. Има за цел да хидратира и придаде на кожата свежест и сияние. В типичната кафява опаковка от серията Nuxe Men. С удобна помпичка, която успява да изкара нужното количество без да се рекалява. Мъжа ми го използва всяка сутрин след бръснене и се отразява чудесно на иначе сухата му и често лющеща се кожа. Има разкошен аромат, който и аз обожавам. Супер мъжествен и готин. Също така текстурата е чудесна - лека, гелообразна и попиваща напълно. Не оставя мазен филм върху кожата, но я хидратира добре.
Другият продукт също е от серията Nuxe Men. Това е рол-онът 24H Protection Deodorant. Дава 24-часова защита от изпотяване без да оставя бели следи по дрехите. Също с готин мъжки аромат. Съдържа 95% натурални съставки. Разкошен продукт, който Светльо не е спирал да използва от години насам и не мисли да го сменя.
Взех и две неща на G.U.M. Отвреме на време използваме пастите им за зъби. Наистина са чудесни и се радвам, че ги открих. Този път избрахда опитаме пастата за зъби срещу пародонтит G.U.M Paroex. За превенция срещу кървене и отдръпване на венците. Понижава кървенето на венците и пази от образуване на зъбна плака. Много свежа и хубава паста. Определено я препоръчвам, ако и вие сте забелязали, че венците ви са започнали да се отдъпват или кървят. Споделете ми дали сте пробвали някой от продуктите и какво мислите. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: