Latifolia Body Scrub with Sweet Orange & Lavender and Lavender Mist

юли 15, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Latifolia наскоро ми предложиха да ми изпратят два техни продукта, за да ги опитам. Това са популярната им лавандулова вода и нещо ново - скраб за тяло със сладък портокал и лавандула.
Body Scrub with Sweet Orange & Lavender е техният най-нов продукт, който отпрделено вълнува със своя разкошен аромат. Съчетание от лавандула и сладък тонизиращ портокал. Съдържа фини бели захарни кристали, които ексфолират много приятно. Нанасам и масажирам с кръгови движения. Нежно ексфолира кожата, оставяйки я чиста и гладка, а кокосовото и бадемово масло я подхранват и хидратират в дълбочина. Този скраб е страхотен релаксиращ ритуал под душа. Ще се влюбите в аромата му!
Lavender Mist е освежаване в бутилка. Така обичам да наричам тази лавандулова вода. Създадена от парна дестилация на лавандулов цвят, събран от лавандулови полета в Югоизточна България. Напръсквам се винаги, когато искам да се освежа. Освен това действа успокояващо на кожни раздразнения, изгаряния, ухапвания от насекоми.  Той има антисептичен ефект, намалява възпалението, подпомага заздравяването на рани, намалява белезите и прекомерното производство на себум.

Споделете ми дали сте ги пробвали.
Можете да ги откриете на https://en.latifoliacosmetics.com/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: