Alive! Multi-Vitamins

юни 21, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

В новия пост ще ви разкажа повече за витамините, които са много любими на всички у дома. Пием ги всяка пролет, както и когато, решим, че имаме нужда от повече енергия и по-силен имунитет. Това са мултивитамините Alive! Multi-Vitamins. 

Съдържат повече от 100 натурални съставки само в 1 таблетка. Принадлежат към Whole Food мултивитамините, източник на жизнено важни елементи, естествено съдържащи се в полезни храни и суперхрани. В състава на Алайв присъстват 18 аминокиселини, 12 храносмилателни ензими, 12 вида медицински гъби, над 40 антиоксиданти, омега-3, 6 и 9 мастни киселини, лутеин, цитрусов биофлавоноиден комплекс, както и четири страхотни смеси от плодове, градински зеленчуци, зелени храни и мощни антиоксиданти. Алайв! Мултивитамини осигурява оптимални нива на витамини, минерали, антиоксиданти и съставки на хранителна основа. Източник на ключовите хранителни вещества, необходими не само за перфектното функциониране на имунната система, но и за поддържащи състоянието на костите, стомашно-чревния тракт, очите и сърцето! Отлични при слаба имунна система, както и постоянна умора, отпадналост и липса на концентрация, нервност и раздразнителност, апатия. Увеличават енергията и мотивацията, и трайно възстановява жизнената сила и тонуса. Освен това подпомагат паметта и концентрацията.

Стабилизират състоянието на нервната система и помагат на организма да се адаптира към стрес от различен характер. Не съдържат оцветители, консерванти, захар и други изкуствени вещества. Пише, че всяка таблетка Алайв! се абсорбира само 20 минути след приема!

Винаги ни се отразяват чудсесно, така и сега. Запонахме да ги пием през месец май и имахме до скоро. Много добре ни се отразиха за пореден път. Дават сила, енергия и много добре укрепват организма. Чувстваме се по-жизнени и работоспособни. Дори и да се е натрупала повечко умора и недоспиване, организма не е така отпуснат и отслабен.

Може да избирате опаковка от 30 или 60 капсули. Ние със Светльо си взимаме тази със 60 капсули и ни стига за месец за двамата.

Можете да ги разгледате и закупите от аптеките, както и на https://revita.bg/shop/alive-multi-vitamins-alayv-multivitamini-x-60-tabletki

Споделете дали сте ги опитвали и какво мислите за мултивитамините Alive! Multi-Vitamins.

Целувки и до скоро!

0 коментара: