Билково масло Терезиенойл

юни 08, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Навярно всеки от вас познава билковото масло Терезиенойл и знае за разкошното му лечебно действие. Това е билково масло с широк спектър на приложение, направено от натурални съставки по стара рецепта, която е предавана през поколения и съхранена до днес в сърцето на Алпите. Подходящо е за всеки тип кожа, дори и чувствителна. Перфектно подхранва, хидратира и успокоява кожата. Също така ускорява регенерацията на кожата. Премахва болката веднага след нанасяне дори при тежки изгаряния. Успокоява сърбеж от различен тип. Повлиявя трудно поддаващи се на лечение белези и различни кожни заболявания. Стимулира епитализацията на рани и кожни дефекти. Действа антисептично. 
Текстурата му е под формата на масло, което се разтравя при втриване. Има естествен аромат на натуралните съставки и не съдържа парфюм. Нанася се лесно. Изключително приятно чувство оставя върху кожата. Усеща се много деликатно. Перфектно подхранва в дълбочина и просто самата кожа се усеща хидратирана в дълбочина. По време на бременстта използвах Терезиенойл, за да предотватя появата на стрии по корема. Откакто родих го използвам непрекъснато, както за мен, така и за бебка. Нанасям го върху различни зони и винаги работи перфектно. Продължавам да го нанасям по корема, дори по-често. Свива се по-бързо, отколкото се е разтягал през деветте месеца и трябва да полагам още повече грижи затова да не се появят стрии. Също така го нанасям и върху зърната, които понякога стават по-чувствителни и се разраняват по време на кърмене. Нанасям след кърмене и веднага чувствам облекчение. Използвам го и за бебка, когато е подсечена. Наистина действа безотказно и е голям помощник във всички тези ситуации.
Споделете дали и вие сте го опитвали и за какво го използвате най-често.
Можете да го намерите по аптеките и да поръчате от https://vedrashop.bg/brand/141/theresienoil.html?fbclid=IwAR1ZrGajIUsNX3XJYakWzQ5sTSGjNqWsX4bwN82ocOvnGaN_LxMU97iBiWw

Целувки и до скоро!

0 коментара: