Килимче за игра "Полет над града"

юни 30, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
От няколко седмици имаме килимче за игра, което много харесваме. Слагаме бебка на него откакто направи два месеца. Добре е да започне да се използва от ранна бебешка възраст, за да се стимулира тонуса и да закрепнат мускулчетата на бебчо. Отдавна разглеждахме всички варианти и се спряхме на термо килимчето "Полет над града" с дебелина 2 см от teddytoys.bg. Това е най-добро за нас, защото е доста дебело и е подходящо и за зимата. Дава максимална топлоизолация и на бебка ще й бъде достатъчно топло, уютно и комфортно да си играе по цял ден върху него. Освен това не е нито прекалено голямо, нито пък малко. Перфектно е на размер - 1.80 на 2 м. Има достатъчно място за играчки и за бебка. За сега я поставяме върху него и оставаме няколко играчки, които да разглежда. Също така е супер удобно, за да стои по коремче и да си вдига главата. Върху килимчето поставяме и активната гимнастика. Вече супер много й харесват всякакви шарени и пеещи играчки и много ги заглежда. Може да прекара много време гледайки ги и махайки с ръчички и крачета. По-нататък и ще пълзи върху килимчето. Направено е от висококачествен XPE материал, който е изключително топлоустойчив, екологичен нетоксичен материал, лек и без мирис. Дебелината и мекотата на материала не позволяват детето да усети твърдия под, поради тази причина килимчето е подходящо и за лазене (предпазва колената от наранявания). От двете страни има силно изразен антислип ефект, който не позволява детето да се пързаля когато лази и също така килимчето да не се пързаля по ламинат/ плочки.Въпреки размерите си е супер, супер леко. Просто можеш да си го разнасяш където искаш без да се изискват някакви усилия. Също така е доста меко и предпазва от удар при падане. Когато бебка проходи, ще е безопасно да върви върху него.
Както останалите килимчета от Teddytoys.bg, така и това е двулицево и има две страни с различни картинки. Ако ви омръзне едната страна, бързо го обръщаме и си имаме чисто ново. Едната е с тези весели слончета и пилета, а другата е с град с улици и превозни средства. Честно казано и двете страни ми харесват. Имат готини картинки в ярки наситени цветове.
Друго чудесно предимство е, че е водоустойчиво и, че се почиства много лесно и бързо като просто се забърсва с кърпа с вода.
Прибираме го, като го навиваме на руло и прибираме в чантичката му.
Teddytoys.bg предлагат голямо разнообразие от килимчета за игра с различни образователни картинки и различни размери и дебелина. 

Разгледайте ги и споделете кое бихте взели вие. Оставям линк към нашето: https://teddytoys.bg/xpe-kilimche-debelo-2cm.html

Целувки и до скоро!

0 коментара: