Kérastase Densifique Bain Densité & La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant

юни 20, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Два разкошни продукта на топ марки, които са нови в банята и страшно много ме радват са шампоанът Kérastase Densifique Bain Densité и душ гелът La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant.
След бременност знам, че много често започва косопад. Реших да не чакам да се прояви и при мен, а да се застраховам и да използвам шампоан за плътност и против косопад. Избрах един от най-поръчваните в notino.bg, а именно - Kérastase Densifique Bain Densité. Води се хидратиращ и укрепващ шампоан за коса без плътност. Подходящ за фина и рядка коса. Ще възвърне гъстотата и еластичността, видимо подпомага обема и гъстотата на косата, увеличава устойчивостта на косъма и цялостно го укрепва, пробужда неактивните фоликули на косата, поправя и уеднаквява повърхността на косата, още от пръв поглед косата изглежда по-силна и гъста. Сред състава му откриваме: хиалуронова киселина – хидратира и повишава устойчивостта на косата; церамиди – подсилват косъма; глюко-пептиди – компенсират нееднородността на структурата. Много мек, с прекрасна консистенция и уникален аромат, който се запазва и по косата. Прави хубава плътна пяна и дава много свежест още докато изплаквам. Шампоанът е страхотен просто! Дава плътност на косъма и прави косата лъскава, жива, обемна и лесна за разресване. Препоръчвам го! Ако и вие си търсите шампоан против косопад, който да уплътнява косата - ето го!
Другият нов страхотен продукт в банята е душ гелът La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant. Да си знаете - просто е топ! Води се за всеки тип кожа, дори и чувствителна, подходящ и за деца. Просто е незаменимо блаженство да си вземеш душ с него. Още готината опаковка подсказва колко готино нещо ни очаква.  А вътре - прозрачна нежна текстура със суперски аромат. Съдържа термална вода La Roche-Posay, която укрепва кожата, снабдява я с необходимите хранителни вещества и я успокоява. Има още и шеа масло, което интензивно хидратира и омекотява. Душ-гелът почиства кожата, като я оставя копринено мека и мега свежа.

Споделете ми дали сте пробвали продуктите и какво мислите за тях.

Целувки и до скоро!

0 коментара: