Твърд шампоан и балсам от Yoghsoap

януари 23, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Преди време бях пробвала сапуните на Yoghsoap, а сега видях, че вече имат и твърди шампоани и балсам за коса. Веднага ги грабнах за проба. Много обичам твърди шампоани и нямах търпение да видя ефекта и от този, който избрах. Имат три вида според типа коса + един за бебета. Разбира се, всички са с високо концентрирана формула с натурални съставки, без силикони. Формулирани са с иновативна технология за самосъхранение и бързо изплакване т.е. без консерванти и за по-иконоимично потребление на вода. И още нещо - идват без пластмасова опаковка.

Избрах си стимулиращия с мента и коприва за мазни корени и сухи краища. Има за цел да регулира мастната секреция, да охлади скалпа и да подхрани косата. Съдържа 100% високо концентрирани ботанически, натурални съставки. Изработен е на ръка по екстра-студен метод. Има толкова силен ментов аромат, че само докато седи в банята се усеща уханието. Той се дължи на 100% чисто масло от лютива мента, което съдържа. Изключително икономичен е - 1 твърд шампоан ≈ 3 течни шампоана от 250мл ≈ 70-90 измивания в зависимост от дължината на косата. Стига наистина за мнооого дълго време. Харесва ми това, че не се размеква след употреба и наистина е доста икономичен. С леко разтъркване по навлажнената коса образува нежна пухкава ароматна пяна и измива чудесно. Супер много ми харесва свежестта на мента, която се разнася. Косата ми бързо свикна с него. Почиства изключително добре, без да изсушава косата. Ухае страхотно, прави косата мека, блестяща и загладена, без да я утежнява!

След шампоана използвам твърдия балсам с масло от чаено дърво. Има за цел да хидратира и стимулира косата. Комбинация от натурални съставки, след които какаово масло, зехтин и масло от чаено дърво. Също е страшно икономичен. 1 твърд балсам ≈ 3½ течни балсама 250млl. Представлява твърдо барче с много хубав аромат. Нанасям върху влажната коса, като просто хубаво втривам по дължините. Изчаквам няколко минутки и изплаквам. Косата остава мекичка, много нежна и жизнена. 

Чудесно се допълват двата продукта и страшно много ми харесаха като ефект върху косата ми. Не се омазнява толкова бързо и стои супер блестяща и жизнена.

Очакват ви на: https://www.yoghsoap.com/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: