Греяно вино GLÜ и пенливо бяло вино PINAR

януари 28, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!

Оу, да! Готова за уикенда! Обратното броене започва със звън на чаши и две разкошни бутилки! Безалкохолно греяно вино GLÜ и пенливо бяло вино PINAR - ухаа! Ако имате повод, но предпочитете да е безалкохолно, или за бременни като мен - идеално е!
Перфектното допълнение към студа отвън е греяното вино GLÜ. Произведено от собствени лозя, GLÜ е смес от Merlot & Pinot Noir. След ферментация алкохолът се отстранява внимателно под вакуум, като се запазват всички здравословни ензими и минерали вътре. Майсторски ароматизиранo с традиционни билки и подправки като канела, портокалова кора, подправка карамфил. Силен имуно-стимулант, богато на бета-глюкан, ензими и минерали. Просто загряваме на котлона и се наслаждаваме на разкошния вкус. Веднага стопля сетивата и ни сгрява. Един прелъстителен вкус, който остава за дълго. 
Докато пенливото бяло вино без алкохол PINAR е другата по-лятна страна. Страхотно съчетание от пино шардоне, ябълка Belle fleur и микс от 19 билки. Свежо и пикантно, между вино и горчив сайдер. Идеално за разпускане по всяко време. Уникалният вкус и нежни балончета ще ви накарат да се чувствате празнично и ще повдигнат духа ви! 
Пият се на малки глътки за пълна наслада. Чудесно изживяване са и двете. Настройте небцето си за нещо наистина уникално вкусно и сгряващо като GLÜ и пенливо като PINAR.

Можете да ги откриете на wearepinar.com

Целувки и до скоро!

0 коментара: