Eco-friendly VIVAIA shoes

януари 07, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Нека да започнем новата година ето така - розово и сладурско. Когато сестра ми ме видя, каза: "Ама много пролетна визия за януари". И да, защо да не ни е такова дори и през януари. Днес съм тук, за да ви разкажа за един много готин бранд за обувки - VIVAIA. Имат стилни и комфортни обувки, които са екологични и отговорни към природата. Използват рециклирани материали и 3D технология без отпадъци. Във VIVAIA се фокусират върху създаването на обувки, които са удобни за носене и невероятно стилни, съчетавайки модерна технология с устойчиви практики за най-доброто екологично чисти обувки.

А ето от къде идва и името VIVAIA. Двойните „V“ и „A“ символизират обувките, носени от клиентите им, с дизайн, идваш от противоположните посоки. Двойното „I“ представлява пластмасовите бутилки, които използват при производството на обувките. Ето защо, името на марката VIVAIA е предназначено да означава комбинацията от продукти, клиенти и екологосъобразното позициониране и производствени методи.

Имат супер готини и модерни модели обувки, ботуши, мокасини, токчета и равни обувки. Аз избрах тези супер удобни ботуши дълги до коляното, които много харесах. Нося си ги с поли и рокли и стоят уникално, а и не мога да ви опиша колко удобни са. Изкарвам с тях часове на ред на разходка. Сега ми се иска да си взема и някакви по-светли. 

Можете да ги разгледате на https://www.vivaiacollection.com/.
Вие кой модел и цвят бихте грабнали? 

Целувки и до скоро!

0 коментара: