Магията на L’Occitane

януари 28, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Винаги се разтапям, когато използвам продуктите на L'Occitane. Този месец на фокус е маслото от карите. Божествени продукти за лице и тяло с ценна съставка, използвана от векове за подхранване и защита. Освен с божествения си аромат, то се слави и с чудодейните си свойства. В началото на новата година L’Occitane ни предлага своята гама продукти с масло от карите с нови подобрени формули - 95% натурален произход на съставките.
Богатият крем за тяло с карите е с нова формула. С над 95% съставки от естествен произход. Съдържа изключително висока концентрация на масло от карите (25%). Интензивно подхранва кожата, като я предпазва от изсушаване и укрепва хидролипидната й бариера. Подходящ за цялото семейство. Под формата на гъсто богато масло. Прекрасна наслада, която се разтапя буквално върху кожата и я обгръща с нежен аромат. Толкова мека и гладичка я прави, че просто си е величествено усещане. Трайно хидратира и дава комфорт без мазен филм. Разкошен, разкошен крем за тяло.
Кремът за ръце е обогатен с 20% масло от карите. Съдържа още екстракти от мед, бадем и кокосово масло. Пуснах го в чантата си, за да е с мен навсякъде. Само да усетя ръцете си по-груби и сухи, веднага го нанасям. Има богата, ароматна текстура, която бързо попива без да оставя мазен филм. Изключително подхранващ и хидратиращ. Перфектната грижа за суха кожа. Резултатът е мека и гладка кожа на ръцете, които ухаят великолепно!
Изводът: толкова ароматни, толкова нежни... Просто разкош! Не мога да спра да ги използвам и със сигурност ще ги изразходя бързо бързо, но с хубавите неща винаги става така. Искаме максимално най-хубавото за нашата кожа и не спираме да й го даваме.
Можете да разгледате тези, както и останалите предложения грижа за лице и тяло с масло от карите на: https://bg.loccitane.com/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: