Mustela Baby&Kids Products

януари 26, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Сред любимите продукти на всички мами за техните бебета и деца са тези на Mustela. Доста често чета, че решават да закупят първо тях за бебето си. Аз също избрах няколко от най-продаваните им неща. Най-после се спрях на няколко продукта, защото дълго се колебах кои да взема. Имат наистина голямо разнообразие от бебешки неща. Видях какво най-често препоръчват мамите и ги грабнах. Все още нямам опит в бебешката козметика и не съм сигурна какво ще е най-добре за бебето. Затова залагам на мнения и опит от вече минали през това мами. Та, ето какво имаме тук - хидратиращо мляко за тяло, почистващ гел и тоалетно мляко за тяло с колд крем. Изобщо -  цялостна грижа и всичко нужно за банята и след това за кожата на бебето.

Първият продукт, който ще ви покажа е Mustela Bébé почистващ гел за деца от раждането им. Това е топ поръчван продукт в www.notino.bg. Подходящ е за всеки тип коса и кожа. Може да се използва всекидневно за бебета още от раждането им. Съдържа 93% съставки от естествен произход, сред които органично авокадо, витамин B5, което успокоява кожата и повърхностноактивни вещества, които нежно почистват, предотвратяват изсушаването на детската кожа. Има успокояващо действие и изключително щадящо се грижи за детската кожа, като в същото време я предпазва. Предотвратява неприятното изсушаване на кожата и превръща къпането в приятно изживяване. Шишенцето е много практично – удобно за захващане и с помпичка. Също така е рециклируемо. Гелът е с гъста полупрозрачна текстура, с много нежен аромат. Изключително деликатно почиства без да изсушава кожата.

Хидратиращото мляко за тяло за деца Bébé Hydra добро за нормална кожа. Има за цел да хидратира и омекоти детската кожа, като укрепва кожната бариера и предотвратява изсушаването на кожата. Съдържа бамбуково масло. Млякото е с много нежна, пухкава гъста, млечнобяла текстура с приятен лек аромат. Бързо попива и остава чувство за комфорт и мекота. Отново е в удобна тубичка с помпа. 

Последният продукт, който избрах е тоалетното мляко за тяло Bébé Soin. Съдържа колд крем и подхранва кожата в дълбочина, като дългосрочно се грижи за нейната хидратация. В последно време много често виждам жени да използват такова мляко за тяло, както за себе си, така и за децата. Има на доста марки, но мустела колд крем е сред най-избираните. Има за цел да повиши устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влияния и да предотврати изсушаването й. С много по-богата, плътна текстура от хидратиращото мляко и доста повече хидратира. Изисква малко повеч време да попие, но отново е много приятен продукт, след който кожата е изключително добре подхранена.

Кой от продуктите сте използвате и какво мислите за тях?


Целувки и до скоро!

0 коментара: