Nuxe Besties

юни 30, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Как сте?
И днес е доста топло и нямах търпение да се прибера и да си взема душче. Вмъквайки се в банята, погледа ми отново се спря на новите ми фаворити сред душ геловете на рафта. Това са душ олиото NUXE Prodigieux и душ гелът NUXE Body Care. Неустоимо удоволствие е докосването и до двата продукта. Въпреки че ги взимам за първи път, ме грабнаха веднага и просто се влюбих в тях на мига. Действат ми толкова релаксиращо и отпускащо под душа. Истински спа ритуал за кожата и душата, който ме потапя в пълна наслада. Перфектно съчетание на текстура, аромат и действие. 
Определено душ гелът NUXE Body Care ми е тоталем фаворит. Гъстата прозрачна гелообразна текстура е просто съвършена. Обожавам душ гелове с подобна текстура, а ароматът е върховен. Определено бих си взела и лосиона за тяло от същата серия, защото бързо се влюбих във флоралния нежен аромат. 
Душ олиото NUXE Prodigieux пък е с блестящи частици. Отново гъста гелообразна текстура с изкрящ аромат и наситен с толкова много златисти частици, които сякаш леко остават да блещукат по кожата. 
За къде и без любимото сухо олио NUXE Huile Prodigieuse, което ухае върховно и омекотява божествено. Сега си търся и парфюм на ариана гранде. Препоръчайте ми някой. 

Обезателно пробвайте и трите продукта. Ще ви изкефят максимално.

Целувки и до скоро!

0 коментара: