Best Lotions for the Summer

юни 06, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, здравейте!
Как сте?

Супер много се кефя на лосионите за тяло, които използвам в момента и реших, че обезателно трябва да ви ги покажа. Обожавам ароматите и на трите и обичам да ги усещам по кожата си. Несъмнено постоянно ще получавате комплименти, когато сте с тях, ако решите да ги пробвате. 



Започвам с балсама за тяло на Doliva, който е прекрасна подхранваща грижа за кожата, оставящ усещане за кадифена мекота. Балсамът за тяло подхранва и придава еластичност на кожата. Подходящ за различните типове кожа особено за суха и дехидратирана. Съдържа масло от ший, което прави кожата по-нежна и еластична, ефективно намалява стрии, омекотява дори и най-сухата кожа. 
Кутията на балсама е много готина и в характерните за бранда цветове - зелено и бяло. Текстурата на балсама е гъста, млечнобяла и с аромат на средиземноморска свежест - типичния за Doliva. Изключително богата текстура бързо попива в кожата и я оставя уникално добре хидратирана, свежа и нежна. Обожавам чувството на хидратация и свежест, която ми доставя. 
Винаги съм бива фенка на лосионите за тяло на Victoria's Secret. Пленяват с техните прекрасни аромати, които се запазват и ухаят изключително дълго. Усещам ги все така интензивно часове след като съм се намазала. Честно казано отдавна не съм си вземала нещо тяхно. Victoria's Secret Fantasies Blush е едно чудесно тяхно предложение. Кожата ми става кадифено мека и неустоимо нежна, а ароматът на магнолия се запазва дълго върху кожата. 
Bath & Body Works In The Stars е върховно тоалетно мляко за тяло. Толкова много ми допада всеки техен аромат, а този е феноменален. Просто се чудя как не съм го открила по-рано. Изключително нежен и топъл. Ухаещ на кехлибар, сандалово дърво, мускус, агарово дърво. Предчувствам, че това ще бъде един от най-често използваните лосиони за тяло това лято. Съдържа витамин Е, масло от шеа и кокосово масло. Консистенцията му е като на всички техни лосиони - пухеста, нежна и топяща се върху кожата. Абсорбира се изключително бързо и попива напълно. Кожата ми се чувства прекрасно омекотена и ухае уникално цял ден.

Целувки и до скоро!



0 коментара: