Beauty News: Korres Skincare and Beauty Products

юни 04, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Стане ли следобед винаги си мечтая да се насладя на едно такова пухкаво капучино. Наскоро със сестра ми седнахме да изпием по едно и й показах новите неща на Korres. Брандът ни представи новата си пролетна колекция дълготрайни лакове за нокти с гел ефект и матови червила, които разчупват ежедневието ни с великолепните си цветове. Гръцкият бранд винаги знае как да ни изненада приятно и да ни развълнува. Аз избрах нежно розово за ноктите и интензивно червено за устните. А какви са вашите цветове за тази пролет?
Новите дълготрайни матови червила, обогатени с масло от черна череша се предлагат в няколко различни цвята. Можете да избирате измежду нюд, розово и няколко червени. Всеки един веднага ще грабне вниманието Ви. Аз веднага бях привлечена от номер 53 Red Velvet. Изключително красив червен цвят, който със сигурност ще се хареса на почитателите на червените нюанси. Опаковката на червилата е пластмасова с мек пухест двустранно заострен апликатор, който чудесно разнася продукта по устните. Текстурата му е копринено мека, без аромат. Дава изключително плътно покритие само с едно нанасяне. За секунди изсъхва и остава невероятно наситен и интензивен цвят. Червилото се усеща изключително приятно и меко върху устните. Харесва ми, че цветът се запазва за дълго и че не изсушава устните. Определено ще си взема и това в нюд цвят. 
Разгледайте цветовете ето тук.
Ноктите ми се радват пък на нежния розов нюанс 21 Bubblegum Pop. Той е един от многото нови лимитирани цветове, кой от кой по-свеж и готин. Вие кой бихте грабнали? Зелен, жълт, червен, нюд, розов като моя или пък бихте предпочели някой от кафявата гама? Два пласта, от който и да изберете ще постигнете чудесен плътен цвят с бляскав завършек, който ще ви впечатли със своята дълготрайност, както направи с мен. Лаковете са обогатени с масло от сладък бадем, аминокиселини и провитамин B5. Оказаха се страшно издръжливи и колкото и домакинска работа да свърша, забелязвам, че стои все така прекрасно на ноктите без да се забели или да му се изгуби блясъка. Ето тук ще видите лаковете. 
Още една изненада от Korres е този комплект с минита от серията с кисело мляко Greek Yoghurt. Сега звездното трио от колекцията е налично и в мини вариант. Суперхрана за вашата кожа, осигуряваща 48 часа комфорт и хидратация. Поддържа баланса на микробиома за свеж и сияен тен. Звучи толкова добре, нали? Отдавна исках да опитам нещо точно от тази серия, защото е подходяща за моята нормална към комбинирана кожа. Супер щастлива съм, че имам цели три неща. Освен овлажняващия крем за лице, в комплекта се крият още почистваща крем пяна за лице и маска за лице. Всички са по 20 мл. И всъщност се оказаха страшно икономични. Кремът е прекрасен, защото гъстата бяла текстура попива напълно в кожата, не оставя филм и прави кожата уникална. Хидратира по толкова нежен начин. Почистващата крем пяна има лека полупрозрачна консистенция с толкова приятен аромат. Разпенва се чудесно и почиства изключително деликатно кожата. Маската за лице има гъста бяла текстура, която при втриване в кожата постепенно попива и остава един прозрачен филм върху лицето. Изчаквам с нея десет минутки, след което се наслаждавам на чудесно омекотена и хидратирана кожа. Обезателно ги погледнете и изобщо не им се чудете, ако сте им хвърлили око. 
Можете да откриете комплекта ето тук.

Целувки и до скоро!

0 коментара: