Great Start To Your Day Dabov Coffee

февруари 28, 2020 Maia Georgieva 1 Comments


Здравейте!

Денят ми и днес започна с чаша прясно изпечено ароматно кафе. Много често ви показвам чашата си с кафе сутрин, но никога не съм ви разказвала какво кафе всъщност пия. Така, че днес реших да ви разкажа малко повече за кафето, на което се наслаждавам в момента. Отскоро сутрините ми започват с кафето на Dabov. Възхитена съм от наситения му аромат и разкошния вкус. Предлагат голямо разнообразие от кафе и нещото, с което истински ме спечели е, че Dabov използват единствено арабика и не включват робуста в смесите си. Обожавам арабиката и никак не харесвам робустата. Както обичам да казвам - 100% арабика за 100% добро настроение. Поради тази причина с удоволствие бих се насладила на всичките така примамливо изглеждащи кафета Dabov.
Ако следите Facebook страницата на бранда, то вече знаете, че Dabov избират и обявяват един вид кафе за кафе на месеца, което през целия месец е с 15% отстъпка от редовната си цена. Можете да си направите 12-месечен абонамент и всеки месец да получавате това кафе. Вече имам такъв абонамент и ще имам възможността да пробвам много от вкусовете. През следващите 12 месеца ще се наслаждавам на различен вкус всеки месец. Сами можем да изберем каква да бъде опаковката кафе, която желаем да получаваме през следващите 12 месеца – 200гр, 2х200гр или 1кг. Също така, могат да смелят кафето с подходящата едрина за съответния метод на приготвяне. Ако желаете да бъде смляно - просто трябва да посочим кой уред ще използваме за проготвянето му. А ако не желаем кафето да е смляно, тогава избираме "на зърна". Аз предпочетох да е смяно за еспресо машина.

А какво е предимството на подобен абонамент? Чрез абонамента винаги ще получаваме най-прясно изпеченото кафе, което имат, защото предварително знаят кога и колко да изпекат. Разбира се, когато кафето е прясно изпечено и смелено скоро, вкусът му е по-свеж и добър. Освен това е и по-евтино, защото го купуваме на едро. Друго предимство е, че е нужно да платим само един път и цяла година ще си имаме ароматно прясно изпечено кафе, което достига до дома ни с безплатна доставка.

И така този месец за кафе на месеца беше избран Спортен бленд by Stefan Stefanov с какаови зърна и портокал, на който се наслаждавам в момента. Наричат го кафе за шампиони, защото кафето се ражда от приятелството между Йордан Дъбов – българинът, който намира най-добрите кафета в света и Стефан Стефанов – българинът, който единствен изкачи трите най-високи върха в света само за 14 месеца. Двамата са експериментирали с доста вкусове и сса си стиснали ръцете пред перфектния бленд както за професионалните спортисти, така и за любителите. Изпълнено със сладката плодова мистерия на Етиопия и подправено с деликатни вкусови нотки от Никарагуа.


Все още си спомням как с отварянето на кутията, в която дойде, се разнесе прекрасен наситен аромат, който изпълни цялата стая. Колкото повече го пия, толкова повече ми харесва. Кафето е с невероятен лек и приятен вкус. Получава се гъст каймак и е толкова уханно. Наистина великолепно кафе, което дава чудесен старт на деня. 

Ако искате и вие да си направите абонамент за кафе на месеца, можете да го направите от сайта на ето тук. Следете Facebook страницата им, за да откривате всеки месец новото ароматно кафе на месеца, с което да започвате деня си. Нямам търпение да разбера и опитам кафето за месец март.



Целувки и до скоро!

1 коментар:

  1. If you're trying to lose pounds then you certainly need to get on this totally brand new tailor-made keto meal plan.

    To create this service, licensed nutritionists, personal trainers, and chefs united to develop keto meal plans that are efficient, decent, money-efficient, and fun.

    Since their first launch in January 2019, 100's of individuals have already remodeled their body and well-being with the benefits a certified keto meal plan can give.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-tested ones provided by the keto meal plan.

    ОтговорИзтриване