Barnangen Nutritive Shower Cream & Body Lotion

февруари 15, 2020 Maia Georgieva 1 Comments


Какво е self-love за вас? Все по-често мяркам този въпрос в инстаграм и реших и аз да ви попитам. За мен това е да похапнеш още един бонбон, въпреки че не трябва. Да си купиш пуловера, в който си се влюбила от пръв поглед, въпреки че нямаш нужда от нов пуловер. И още - да прекараш няколко минути повече, разкрасяваки се пред огледалото или гушкайки домашния си любимец, въпреки че, знаеш, че трябва да тръгваш, за да не закъснееш. Това са само няколко примера за малки удоволствия, които трябва да си подаряваме всекидневно и да правим малки жестове от нас за нас. Barnangen ни напомнят именно това - истинското щастие започва с любовта към себе си. Приканват ни да се погрижим за нас с пълния спектър на любовта. Да усетим нежните продукти с cold cream върху кожата си и да се гмурнем в романтиката на зимата с Barnangen. Канят ни да намерим баланса между уюта и красотата с шведската философия за света в едно пълно Lagom изживяване. 
И така, Barnangen ме изненадоха с два от техните продукти от серията Nutritive, която е предназначена за много суха кожа. Казах си: "идеално за зимата". Стана ми още по-интересно за продуктите, когато прочетох, че съдържат традиционния плод за Лапландия - дива къпина, както и 7% cold cream. Друго, което е страхотно е, че са с веган формула и 95% съставки от натурален произход. Продуктите им винаги са толкова нежни, пухкави и приятни за кожата. 

Barnangen Nutritive Shower Cream
Душ-кремът за тяло нежно почиства много сухата кожа, доставяйки ѝ дълбока хидратация, изключителна мекота и приятно чувство за комфорт. Иновативната формула на душ-крема запазва естествения баланс на влага на сухата кожа, като същевременно я дарява с еластичност и свежест.
Текстурата му е под формата на крем, който е с млечно бял цвят, изключително пухкав и с мноого въздействащ нежен аромат. Образува чудесна нежна пяна, която измива отлично кожата и я оставя чиста, свежа и гладка, а ароматът ѝ завладяващ. 

Barnangen Nutritive Body Lotion
Ето го и лосиона за тяло. Разбира се в чудесна опаковка, с характерния за Barnangen изчистен дизайн.  Осигурява високоефективна грижа като нежно подхранва много сухата кожа, доставяйки ѝ дълбока хидратация, изключителна мекота и приятно чувство за комфорт. Иновативната формула на лосиона запазва естествения баланс на влагата на сухата кожа, като същевременно я дарява с еластичност и свежест. 
Използвала съм лосионите на бранда и са невероятни. Този също е с прекрасна текстура. Тя е млечно бяла, богата, кремообразна със същия чувствен аромат като на душ-крема. Нанася се лесно и попива изключително бързо. Кожата е с кадифена мекота, нежна и гладка. Дарява я с нужната доза хидратация без грам чувство за омазняване. 

Цената на лосиона е 12 лв, а на душ-крема е 8 лв и можете да ги откриете по аптеките, както и в Лили и dm. 

Целувки и до скоро!

1 коментар:

  1. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

    At least 160 thousand women and men are losing weight with a easy and SECRET "water hack" to burn 2lbs each and every night as they sleep.

    It's very simple and works on everybody.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Hold a glass and fill it half full

    2) And now do this crazy HACK

    and you'll be 2lbs skinnier when you wake up!

    ОтговорИзтриване