Catrice New Products Spring/Summer 2020

февруари 06, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Няколкото топли дни ни подействаха чудесно и бяха отлична глътка свеж топъл полъх, преди зимата отново да се завърне подобаващо. Едва за кратко беше пролет. Ех, май ще я почакаме още малко. Въпреки студа навън, Catrice също ни напомнят, че пролетта е близо, представяйки ни новата си пролетно-лятна колекция за 2020. Определено отново успяха да привлекат вниманието ни, представяйки неща, на които реагирахме с "уааау, искам всичко". Може би всеки, който видя новите палитри, му останаха очите в тях. Изключително красиви са. Освен това имаме и още нови продукти като спирала, очна линия, коректор, пудра, база за грим, които използваме постоянно в ежедневието си и просто няма как да не решиш да си грабнеш за проба нещо и от тях. Супер интересни са и глосовете с охлаждащ ефект за обемни устни, както и базата за нокти с натурален състав. Лаковете за нокти пък са в много свежи, ярки, пролетни цветове. Нещо друго, което също е много интересно е, че Catrice създадоха първият си продукт, което е грижа за лицето. Това е серум с хиалуронова киселина, за който също ще ви разкажа повече днес. И така, вижте четирите неща от новата свежа колекция на Catrice, които опитах. 



Започвам с един помощник в грижата ни за нотите. Това е новата база за нокти, която е 99% натурална. Супер много се изкефих на това. Пише, че съдържа само три естествени съставки: вода, shellac и органичен алкохол. Тя има за цел да предпази ноктите, да ги направи гладки, за да се нанесе лакът лесно и плавно и да изглежда чудесно след това на ноктите. Също така ги предпазва от оцветяане и прави лака за нокти по-дълготраен. Шишенцето е супер красиво - бяло, стъклено, усеща се доста масивно и тежко. Определено изглежда като луксозен продукт за нокти. Формата му е като на лаковете за нокти на и както при тях - горната част на капачката се сваля. Така, дръжката на четката остава по-тънка и удобна за хващане. Четката също е като на лаковете - голяма, добре пасваща на нокътя. Друго, което ми направи веднага впечатление е, че го няма този силен натрапчив аромат, който обикновено се разнася, когато отворим и използваме база или лак. Когато помирисах базата в бурканчето, се долавя едва едва лек ненатрапчив аромат. А докато го нанасям по ноктите, не се усеща никакъв аромат. Вече го използвах няколко пъти. Нанасях го както самостоятелно, така и преди лак. Един тънък слой е напълно достатъчен. Ноктите остават с лек блясък, доста гладки и изглеждащи по-здрави. Струва 7,19 лв.


Разбира се, имаме и един от гел лаковете за нокти Catrice ICONails Find Your Perfect "Red". Името му подсказва, че имаме лакове в червената гама. Към вече съществуващата гама ICONails, която включва три вълнуващи нюанса на червеното, сега се прибавят нови два. Така гарантирано ще намерим идеалния червен цвят, който най-добре пасва на нашия тип кожа. Тук имам 95 You Keep Me Brave, който е чудесен наситен оранжавеещ нюанс за пролетта. В шишенцето изглежда доста по-млечен и пастелен цвят, но всъщност е много по-наситен и искрящ. Вече го носих два пъти и определено създава пролетно, свежо, цветно настроение. Много плътен и наситен цвят. Цената му е 5,49 лв.
Гланцът за устни за екстремен обем Catrice Volumizing Extreme Lip Booster има невероятно яка опаковка. Супер блестяща, огнено червена и когато видиш нарисуваното люто чушле на нея, веднага ти се приисква да се намажеш. Има го само в един нюанс 010 Hot Plumper. Текстурата му е прозрачна, с лек розов нюанс и с освежаващ ментов аромат. Сред съставът му са ментол и екстракт от чили, които носят охлаждането и лютивостта и имат за цел да направят устните по-сочни и по-обемни. Нанася се изключително бързо и тъй като е безцветен, мога да го поставям дори и без огледало, без да се притеснявам, че ще изляза. Веднага дава супер охлаждащо ментово усещане, което след това преминава в леко пощипване и лютивина върху устните. Като цяло е безцветен и не оставя цвят на устните, по-скоро само един съвсем лек деликатен розов оттенък, както и разбира се мега блясък. При разтриване на устните дори и след време, отново се усеща леко парене върху устните. Струва само 8,19 лв и трябва да се пробва.
Иии завършвам с четвъртия продукт от новата колекция, който имам. Това е серумът за лице Catrice Hydro Plumping Serum. Доста момичета са избрали да го пробват и постоянно го виждам по снимки и сторита. И как няма, струва само 12,49лв., а е доста хвален продукт. Също така и изглежда чудесно. В стъклено, тежко и масивно шишенце с пипетка. Познаваме Catrice като бранд, който прави декоративна козметика, но те много добре знаят, че грижата за кожата е първата стъпка към по-красив тен на лицето. Така се създава основата на кожата и я подготвя за успешен вид на грима. Затова сега бранда ни радва със своите първи продукти в грижата за кожата преди грима. Серумът за лице Hydro е сред първите им предложения. Той ще хидратира и омекоти кожата, има plumping ефект и е идеална база за всеки грим. Основните му съставки са 1,5 процента хиалуронова киселина, която овлажнява кожата и видимо я изглажда, както и пантенол, който има успокояващ ефект. Напълно прозрачен е, с добра гъстота, гелообразен, немазен. Има толкова пристрастяващ аромат. Ухае сякаш на някакъв парфюм. Просто много готин аромат. Може да се нанася както сутрин, така и вечер. Нужни са едва няколко капки от пипетката, които леко втривам и масажирам. Много приятен, лек, сравнително бързо попиващ в кожата и не оставящ следи. Сякаш усещам кожата си леко стегната след него, свежа и ми харесва, че не оставя никакъв филм, а е напълно подготвена за нанасяне на следващите продукти. Нанесен фон дьо тена след серума наистина стои чудесно, равномерно и много естествено. 
Вие какво ще вземете от новата колекция на Catrice? Знам, че със сигурност вече сте я разгледали.

Усмивки и до скоро!

0 коментара: