Паста за зъби Erba Viva Bio

февруари 10, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Как сте днес?

От доста време се каня да ви покажа една паста за зъби, която опитах и мноого ми допадна. Тази сутрин докато си миех зъбите, си казах, че е крайно време да ви я покажа. Това е пастата за зъби на италианската марка Erba Viva Bio. Това е първият продукт на тази марка, който пробвам и се радвам, че го направих, защото наистина е много качествен и наистина си заслужава. За сега у нас се предлагат само пастите за зъби на Erba Viva Bio, но се надявам да започнат да внасят и останалите им неща. Видях, че марката предлага още и шампоани и душ-гелове.
Пастите за зъби Erbaviva Bio гарантират цялостна и ефективна грижа за зъбите. Ежедневната употреба помага за предотвратяване на плака и зъбен камък. Формулите са базирани на органични съставки и естествени вещества. Имат три вида и можете да изберете според вашите нужди. Едната е за избелване, другата е подходяща за чувствителни венци, а третата, която пробвах аз е цялостна защита на зъбите и венците. Доста се поколебах коя да опитам, тъй като и трите звучат чудесно, но все пак избрах сега да пробвам тази за цялостна грижа. 
Опаковката й е супер сладурска мека тубичка с готин дизайн, от която лесно се изважда от пастата. Много ми допада тази по-различна от на останалите пасти за зъби капачки. Забелязвам, че в момента доста марки залагат именно на този тип капачки. Имам няколко кремчета за ръце с точно с такива и са ми много сладки. За самата паста прочетох, че е формулата й е обогатена с гроздов сок и алое вера с естествени антиоксидантни и защитни свойства. Етеричните масла от мента и евкалипт придават приятен и освежаващ аромат, гарантирайки свеж дъх за дълго време. Друго, което разбрах за нея е, че има 100% натурални аромати, формула, тествана за чувствителност и ефективност и е NATURE and Bio Agricoop сертифицирана.
Пастата има дооста гъста бяла текстура с лек и приятен ментов аромат. Съвсем малко количество е напълно достатъчно, което я прави икономична. Оказа се изключително мека и нежна зъм зъбите и венците. Супер подходяща е, ако имате раздразнени или чувствителни венци или зъби, защото изобщо не дразни, а е много щадяща и лека. Не образува богата пяна и ментовият й аромат не се усеща така осезаемо по време на миене на зъбите. Измива прекрасно по изключително нежен начин и оставя чувство за свежест и чистота. Имаме всичко, което искаме от една паста - отлично почистени зъби и свежо ментово усещане. Бих пробвала с удоволствие и другите две пасти. 
Ако все още не сте опитали пастите на Erba Viva Bio, сега е моментът. Можете да ги откриете на www.cosmelina.com.

Целувки и до скоро!

0 коментара: