TIGI Bed Head Color Goddess

февруари 22, 2020 Maia Georgieva 1 Comments

Здравейте, красиви!

Тук имам нещо на TIGI за сестра ми. В момента тя е на работен ангажимент извън града и като се прибере, ще я изненадаме с котето. Сестра ми ще се изкефи на подаръка, защото и тя е голяма фенка на TIGI. Палец нагоре за готините им опаковки, за забавните описания по тях и ароматите. До сега винаги сме си взимали от розовите им шампоани и балсами за обем. Сега реших, че тези от серията TIGI Bed Head Color Goddess в бронзовите опаковки за боядисана коса ще са идеални за нейната червена коса. Серията е предназначена за боядисани коси. Формулата им не само прави цвета по-жизнен, но също така и предотвратява избледняването на цвета. Ако и вие сте с боядисана коса, ги погледнете. Навсякъде чета само добри коментари и много хвалебствия за тях. Пишат, че цветът остава наситен, а косата жизнена, здрава и блестяща. А и двете туби са по 750 мл. и общо струват само 26 лв. в parfimo.bg, което си е уау, защото в други сайтове същият комплект е за 60 и няколко лева.


Шампоанът TIGI Bed Head Colour Goddess Shampoo е безсулфатен и освен, че като всеки шампоан за боядисана коса предпазва цвета от избледняване има и много други ползи. Бори се срещу ежедневните фактори на околната среда, включително топлинни увреждания и UV-щети. Обогатен е с масла. Съдържа подхранващи витамини и хранителни вещества, включително про-витамин В5, витамин Е, масло от сладък бадем, кокосово масло и кератин.
Има доста гъста кремообразна златиста текстура. Ухае невероятно на карамелен шоколад и бихме могли да кажем, че е шампоанът е едно чудесно лакомство за коса! Тъй като е обогатен с масла, мисля, че освен да запазва цвета, щанпоанът ще почиства косата без да я изсушава.

Балсамът TIGI Bed Head Colour Goddess Conditioner също съдържа масло от сладък бадем, подхранващо масло от ший, витамин Е и кератин. 
Балсамът е под формата на изключително гъст крем със златист цвят. Има същия божествено наситен и вкусен аромат на карамелен шоколад. В комбинация с шампоана, балсамът ще контролира хвърченето, ще изглади косата и ще придаде блясък.
Вие пробвали ли сте ги?
Видях, че имат доста готини парфюми в сайта. Препоръчайте ми някой на Hugo boss

Целувки и до скоро!

1 коментар:

 1. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

  At least 160 thousand women and men are using a easy and SECRET "water hack" to drop 1-2 lbs each night as they sleep.

  It is easy and it works on everybody.

  Here are the easy steps for this hack:

  1) Grab a glass and fill it up with water half glass

  2) Then do this weight losing hack

  and you'll be 1-2 lbs thinner in the morning!

  ОтговорИзтриване