Bio Apteka Honey Therapy Hand Cream, Body Cream and Lip Balm

януари 12, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Иии, след шоколадовото изкушение е ред и на медено удоволствие за кожата ни. “Hello, Honey!” - така новата марка Bio Apteka ни приканват да опитаме техните продукти с мед от първата им гама Honey Therapy. Още с излизането им на пазара през изминалата есен знаех, че искам да опитам тези медени изкушения, създадени с много любов и желание. Сметнах, че ще са идеални за зимните месеци. Кой не обича да се подслажда, похапвайки си медец и усещайки уникалния му аромат?


Honey Therapy е първата гама на марката, която включва 11 продукта за тяло като кремове за лице, ръце и тяло, душ-гел, сапун, балсам за устни, паста за зъби, вода за уста, шампоан, балсам. За направата на всички тях използват богатството на естествените природни съставки, а цялата гама е разработена, следвайки най-съвременните тенденции в козметиката и е създадена в унисон с най-новите научни постижения в областта. Разбира се, основната съставка е медът - известен още като супер храна и познат ни с безкрайните си полезни свойства не само, докато го похапваме, но също така и при външна употреба върху кожата и косата ни. Освен това са обогатени още с натурален пчелен восък, екстракт от пчелно млечице, масло ший, какаово масло, кокосово масло, растителен глицерин, ментово масло и много други естествени масла. Цветът на цялата гама продукти е жълто-кафяв и лесно бихте ги разпознали на рафтовете.


Вече опитах три неща от гамата Honey Therapy, но определено ще си взема и още, тъй като са великолепни, а и са на изключително достъпни цени. Вижте какво мисля за продуктите, които пробвах.



Кремът за тяло е в сладурска жълта на кафеви точки тубичка от 180 мл. Консистенцията му е гъста, не толкова кремообразна, а по-скоро лека и въздушна, с нежен сладък меден аромат и жълтеникав цвят. Разнася се по тялото изключително лесно и попива много бързо без да оставя следи. Обожавам го! Толкова лек, нежен, приятен и същевременно добре хидратиращ крем. Много, много, много препоръчвам. Оставя кадифено усещане върху кожата, а за аромата няма какво да кажа - меден, премерен и толкова зарибяващ. Усеща се доста време върху кожата след като съм се намазала. Сякаш, ако трябваше да избирам как да ухае един продукт с мед, бих избрала точно такъв аромат.



Кремът за ръце е в подобна, но по-малка тубичка. Тук цветовете са разменени. Тубичката е кафява, а точките по нея - жълти. Много ми допада тази идея за игра с цветовете по опаковките на нещата. Така, хем всички опаковки не са еднакви, хем се запазва един стил. Също така кремът е цели 100 мл., което си е наистина добро количество за крем за ръце. С по-гъста консистенция е и по-светъл цвят от на лосиона. Има същия прекрасен аромат и определено обичам да го усещам върху ръцете си. Оставя ги божествено гладки и нежни. Стои на видно място и го нанасям най-редовно. Определено препоръчвам и него.
Бях чувала много хвалби за балсамът за устни от серията и наистина не мислех, че един балсам би могъл да е толкова хвален. Е, наистина си заслужава да се пробва. Опаковката му е мноого сладурска - жълта, на кафеви малки точки. Затваря се плътно. Ухае си точно на мед и направо започвам да се облизвам когато съм с него. Сякаш има едни малки частички, които остават по устните и ги усещам докато го нанасям, както и при разтриване на устните ми една в друга. С този балсам имам усещането, че съм се намазала с мед. Може би са търсили точно този ефект. Остава леко грапаво, точно както остава меда. Напълно прозрачен е и не предава никакъв цвят. В последно време поради студа навън предпочитам просто да нансеса някакъв балсам за устни, а ако ще слагам червило то е кремообразно и винаги първо нанасям балсам. Изключително медено, леко и приятно за носене балсамче.

Вие пробвали ли сте продукт на Bio Apteka и кой още бихте ми препоръчали? Колебая се между душ-гела и шампоана. Но какво пък, може да взема и всичко. Нали Мечо Пух е казал: "Колкото повече, толкова повече". Да му се доверим, все пак разбира от мед! И не забравяйте, че има само едно нещо, което е по-хубаво от продукт с мед… и това са два продукта с мед. :)


Целувки и до скоро!

0 коментара: