Daizzy Mystery Box

януари 15, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Обичате ли да отваряте мистериозни кутии? Аз мнооого! Когато получих Daizzy Mystery Box нямах търпение да я отворя и да видя какво има в нея. Набързо я раздрусах и вътре потропваха няколко продукта. Хмм, какво ли се крие вътре? Бях гледала в YouTube как няколко момичета разопаковат кутията и винаги оставаха очаровани. Винаги продуктите, които са се криели вътре са ми харесвали. Бяха само пълноразмерни и то на известни и доказали се марки. А какво представлява Daizzy Mystery Box ли? Това е загадъчна, мистериозна кутия пълна с изненади, които са подбрали за теб. Може да са козметични продукти, модерни аксесоари и дрехи, както и много други неща, които не ни издават, а запазват в тайна до вълнуващия момент на отваряне. Ууоу, нали?! Те са ежемесечни и можете да я поръчате по всяко време, а доставката на кутията се извършва в края на всеки месец. По принцип предлагат три варианта на кутията и вие можете да си изберете тази, която ви допадне.

Daizzy Mystery Box Standart

В стандартната кутия ще намерите различни продукти в техните пълноразмерни опаковки. Козметиката в нея е на водещите в бранша марки, подбрани и красиво опаковани за Вас. Получавате продукти на стойност по-голяма от тази на кутията. Цената й е 32, 99 лв.

Daizzy Mystery Box Special Edition

Специалната кутия се предлага в различни тематични месечни издания. Съдържанието й се влияе в зависимост от конкретния надслов. Цветовете, ароматите, видовете на самите продукти и визията са съобразени изцяло с темата, за която е пусната в продажба в съответния месец. Изданията могат да бъдат свързани със сезоните, предстоящи празници и не само. Струва 42, 99 лв.

Daizzy Mystery Box Luxury

Коя жена няма нужда от малко заслужен лукс в живота си ? Шик, разкош и елегантност – това ще намерите в кутията. Изданието предлага още по-богат асортимент от продукти и аксесоари. Могат да бъдат открити в нея и специални бонуси и промоционални ваучери за отстъпки. Получавате повече продукти на стойност по-голяма от тази на кутията. Цената й е 52,99 лв. 
Моята е третият вид - Daizzy Mystery Box Luxury. Тооолкова много исках да разбера какво има, че тръпнех в очакване да я получа. Представях си какво ли не. Определено има голяма тръпка при поръчването на такива мистериозни кутии, а още по-вълнуващо е самото им разопаковане. Искате ли да надникнете в моята Daizzy Mystery Box и да разберете какво се криеше вътре? Хайде, веднага ви показвам.
Първият продукт, който открих е палитра с коректори Nyx Palette Conceal Correct Contour 3CP02 Medium. Опаковката наистина е мноого готина. Съдържа шест цвята кремообразни коректора. Вече ги опитах и са изключително добре пигментирани, текстурата им е много мека и позволява лесно преливане. Прикриват чудно несъвършенствата, а по-тъмните цветове дори мисля да използвам като контуриращи продукти. Цената й е 25 лв.
Следващото, което извадих е палитрата със сенки Maybelline Gigi Hadid West Coast Eyeshadow Palette. Отдавна исках да опитам точно тази палитра и ето, че най-после я имам. Супер щастлива съм! Благодаря, Daizzy Mystery Box! Сякаш сте знаели точно какво съм искала. Опаковката й е много красива, а и е много компактна, здрава и лека. Знам, че има два различни цветови варианта. Моята е Cool/Clair (GG16). Съдържа три перлени и три матови цвята. Изключително красиви са, като всеки един от тях бих използвала. Вече ги нанесох един път и съм очарована от добрата им пигментация и лекотата, с която се поставят и преливат. Също прекрасен продукт, който бих използвала постоянно в ежедневието си. Цената на палитрата е 25 лв. Ето, че кутията оправда цената си и още с първите два продукта достигнахме цената на кутията.
Нека да видим какво още имаше вътре.
Третият продукт, който намерих в кутията е на австралийската марка Aussie. Използвала съм техни продукти и определено всичко много ми е допадало. Точно този обаче не бях пробвала. Aussie Miracle Styling Mousse е мус за обем и хидратация на косата. Също е пълноразмерен и идва във метален флакон 150 мл с удобна помпичка. Ето, че Daizzy Mystery Box са познали, че обожавам продукти за коса и са ми сложили и нещо за коса. Не успях да открия в интернет каква точно е цената му. Но предполагам, че ще е между 10-20 лв. Толкова варират продуктите на бранда. Все още не съм го пробвала, но може би следващия път, когато изсушавам косата си след баня, ще го нанеса в корените, за да видя как ще се справи и дали ще придаде обем. Все пак исках да видя каква е текстурата му и впръсках в ръката си. Излезе уникално мека и пухкава пяна с великолепен аромат. Продуктите на Aussie по принцип имат приятен сладък аромат и ето, че този мус също ухае така - мнооого сладко. Аз винаги съм харесвала продуктите им и този техен сладък аромат. Така и тук - чудесен е, ще ми харесва да го усещам върху косата си. Мусът изглежда лек, ефирен, нелепкав и немазен. Едва ли ще утежнява косата ми. Мхм, няма съмнение, че ще се използва редовно и дори след като му видях текстурата ми се прииска още повече да го пробвам по-скоро.
Следващото, което привлече вниманието ми е златната пилинг маска за лице Gold Mask Luxurious Peel Off Face Masque. До сега не бях срещала тази маска. Много се зарадвах, защото много харесвам пилинг маски. Съдържа пет пакетчета по 8 мл маска. Пише, че е подходяща за всеки тип кожа. Дълбоко ще почисти и премахне черни точки.
Веднага я изпробвах и отворих едно пакетче. Маската е златна на цвят, гъста и с приятен аромат. Нанесох цялото количество от пакетчето с четка. Получи се доста дебел слой и стои много яко - златно на лицето. Така изчаках с нея около 15-20 минути, за да изсъхне. След като изсъхна напълно доста опъваше на лицето ми и го усещах стегнато. Отлепи се, така както отлепям някои черни маски - доста упорито се оказа. Но пък почисти лицето ми доста добре особено в зоната на челото и носа ми. Може да се открие за около десет лева.
Последният, пети продукт в кутията, е течното матово червило L’Oréal Paris Infallible Mega Gloss Matte. Изключително много исках да имам продукт на L’Oréal и ето, че ми се е паднало това уникално червило. Цветът му е невероятен и веднага го нанесох. Мисля, че това е новото ми любимо ежедневно червило. То е в цвят 401 Amen - прекрасен кафеникав цвят. Много, много добре стои на устните и определено много се харесвам с него. Текстурата му е като коприна - толкова нежна и кадифена. Има и много хубав аромат. Четката му е много интересна - сякаш превита на две. С нея успявам да го нанеса бързо и лесно. Усеща се мега комфортно върху устните. Стои матово и го усещам много мекичко върху устните. Издържа доста време, като се изтрива само леко от вътрешната страна. Струва 11,50 лв.
Йейй, това бяха всички продукти, които открих в моята Daizzy Mystery Box. Много съм радостна от съдържанието й! Определено останах впечатлена и подскачах от радост при изваждането на всеки следващ. Много, много ми харесаха - пълноразмерни, готини марки, прекрасни цветове, текстури и аромати. Опитвам ги за първи път и дори някои от тях съм имала желание да си купя от преди това. Ще ги използвам доста често. Определено кутията си заслужава и в пъти надвишава цената си. Всеки, който иска да изпита удоволствието да се зарадва с нещо хубаво, трябва да си я подари. Да, емоцията от получаване и отваряне на кутия с неизвестно съдържание определено е по-готина. Ако мислите да си поръчате подобна кутия, заложете на тази. Няма да останете в никакъв случай разочаровани. Прекрасна е и за подарък и никога няма да сбъркате, ако решите да я подарите на любимата. Свежият екип на Daizzy Mystery Box ще подбере най-добрите продукти за вас и определено ще ви накарат да се усмихнете. 
Можете да посетите сайта им и да ги разгледате - http://www.daizzy-misterybox.com/.
Коя от трите вида кутии на Daizzy Mystery Box бихте си поръчали? Харесахте ли продуктите, които ми се паднаха?
Покривка: Banggood

Целувки и до скоро!

0 коментара: