I Heart Makeup Bronze and Glow

януари 11, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Така, така, хайде да започнем годината с нещо шоколадово и изкушаващо. Какво ще кажете? Днес реших да седна и вече с нови сили, заредена с много положителни емоции след коледните празници да напиша за нещо много сладко в блога си. Дали да не се гмурнем в една шоколадова експлозия? Колегите на сестра ми от PinAcademy решиха да си поръчат няколко неща от Notino.bg и да обединят поръчката си. Избраха си няколко продукта - парфюми и продукти за коса. Сестра ми пък си избра палитрата за лице I Heart Makeup Bronze and Glowвключваща бронзант и хайлайтър, защото, разбира се един нов бронзант никога не е излишен.
Изглежда много апетитно и го е избрала именно заради опаковката. Наистина тази страхотна палитра като шоколад ще те накара да я заискаш. Реших и аз да ви я покажа, защото наистина изглежда супер сладко и изкушаващо. Веднага започнахме да я използваме и дори забравих, че първо трябва да й направя снимки. Тя е на марката I Heart Makeup, която е част от семейството на Makeup Revolution. Още щом видях тази палитра много ми заприлича на шоколадовите им палитри със сенки за очи. Идентична е, само, че е по-малка. Много компактна и подходяща за пътуване. Идва в картонена кутия и дори през нея се виждат шоколадовите блокчета. 

Палитрата е пластмасова и е досущ като шоколад. Много й се кефя. Стабилна е и здрава. Отвътре има голямо и удобно за използване огледало. Съдържа два продукта. Единият е хайлайтър, а другият бронзант. Направени са сякаш шоколадът се е разтопил и е потекъл. Меки и нежни са на допир. Хайлайтърът е по-голямо количество, като сякаш ми се искаше бронзанта да е повече, защото винаги го изразходвам мноого по-бързо. И двата продукта са със средна пигментация, разпрашават се при вземане и са в напълно използваеми цветове. Хайлайтърът е в много красив цвят шампоанско, със съвсем ситни блестящи частици. Стои много нежно и красиво върху лицето. Определено ми харесва отблясъка, който прави, защото е много деликатен. Може да се използва и като сенки. Лесен е за преливане и създава красив блясък. Бронзантът е в кафявата гама, със студен подтон и го намирам за много подходящ за хора със светла кожа като моята. Може да се използва леко или може да се напласти за по-силен контур. Искаше ми се да е леко по-пигментиран, защото е нужно да нанасям няколко пъти, за да подчертая така, както искам скулите си. Все пак ми допада това, че не е фрапиращ и стои много естествено. Той е матов и няма блестящи частици. Още нещо много яко, което няма как да пропусна да спомена е, че тази палитра мирише уникално яко на шоколад. Вие имали ли сте нещо на I Heart Makeup и харесват ли ви продуктите им? За цената си от 14.90 лв. тази сладичка шоколадова кутийка си заслужава. Можете да я разгледате ето тук.


Целувки и до скоро!

0 коментара: