Twiga Sun Tan & Gold Body Oil

септември 18, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Ако сте почитатели на красивия шоколадов тен, добре хидратираната кожа и обичате да прекарвате доста време на слънце, то вероятно сте запознати с неустоимите Twiga. Марка, предлагаща продукти за цялостна грижа за кожата на плажа, а и след това като слънцезащитни лосиони, хидратиращи олиа, афтър сън. Най-известният им и популярен продукт е Twiga Sun Tan & Gold Body Oil - олио за бърз златист и равномерен тен, за който ще ви разкажа днес.
Всички опаковки на Twiga са изключително примамливи и грабват окото. Дизайнът им е чудесен и благодарение на него се запомнят бързо. Така и е с шишенцето на олиото. Определено има много красив вид, а и е леко и с удобна помпичка.

Twiga Sun Tan & Gold Body Oil е изцяло натурално олио, съдържащо микс от 3 натурални масла - масло от шеа, какаово и кокосово масло. Както знаете те спомагат за по-лесното и бързо потъмняване на кожата. Съставките са прекрасни и внимателно подбрани, за да направят кожата мека, подхранена и хидратирана. Може да е помощник както за образуване на бърз шоколадов тен на слънце или в солариум, така и за ежедневната грижа за кожата. Текстурата му е под формата на олио - прозрачно, оставящо блестящ воал върху кожата. И още нещо - ухае на шоколад. Мдааа, неустоим какаов аромат, който се запазва след нанасяне. Лек, примамлив... как ви звучи? В момента го използвам като хидратация в помощ за ежедневната грижа за кожата си. Жалко, че летният сезон е към края си и не мога да се грижа за тена си с него, за да придобия още по-шоколадов загар. Ще си го запазя обаче в селекция "любими за сезон лято 2019". Тенът ще е уреден! Всичко е точно!

Можете да го откриете на сайта - Тwigacosmetics.com В момента е намалено от 33.90 на 25 лв., което е супер!
Целувки и до скоро!

0 коментара: