Blanx White Shock Whitening Toothpaste & LED Accelerator

септември 27, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Хайде да си поговорим малко за бели зъби и красива усмивка - нещата, които определено ни карат да се чувстваме по-уверени в себе си. Мисля, че ще се съгласите с мен. Когато знам, че зъбите ми изглеждат блестящо, се усмихвам широко без притеснения. В периода, когато не пиех кафе, забелязах, че изглеждат доста по-бели от обикновено и това наистина ме накара да се замисля до каква степен по-тъмните напитки влияят на цвета на зъбите ни. Чак сега разбрах и видях разликата. Помислих си - добре, че поне не пуша. 
Наскоро Multismile ми предложиха да избера и пробвам някой техен продукт. Изключително щастлива съм да разбера, че продуктите на Blanx вече могат да се намерят и в България, защото съм чела много положителни отзиви за тях. Знам, че ги има от доста време и са италианска марка, една от най-предпочитаната там. Избрах да тествам нещото, което ми се стори най-впечатляващо и интересно, а именно избелващата паста за зъби, активираща се от светлината с лед накрайник Blanx White Shock Whitening Toothpaste & LED Accelerator. Тя премахва мръсотия и петна по зъбите като същевременно ги защитава.
До сега не бях пробвала нещо подобно. Това е паста за зъби, която е в съвсем стандартна за пастите за зъби тубичка. По-нестандартното нещо е, че идва с допълнителен накрайник, който свети. Именно тази светлина активира избелването. Накрайникът идва отделно опакован и се поставя след като се премахне капачката на пастата т.е. той замества капачката. С отварянето на капачката, той светва. Има пластинка, която със затварянето на капачката се натиска и спира да свети. Светлината, която излиза е светлосиня. Изстисквайки паста от тубичката, тя преминава през осветения отвор. По този начин светлината активира избелващото действие на активната съставка Actilux. Тази съставка използва силата на светлината, за да постигне избелване на зъбите. По време на миене на зъбите Actilux® се свързва с емайла на нашите зъби и създава невидима бариера, която блокира причините за пожълтяване. Действието продължава цял ден и се активира от светлина, като се предотвратява пожълтяването и естествено избелва зъбите. Освен чрез тази LED светлина се активира и от естествената светлина, така че колкото повече се усмихвате, толкова по-бели ще стават зъбите. Мноого готино, нали?

Пастата за зъби е с наситено син свят. Гъста и плътна е. Няма частици в нея. Има ментов аромат и е много, много свежа. Достатъчно е количество колкото грахово зрънце. Измивам зъбите си по съвсем стандартен начин, за две минути, два пъти на ден. Оставя прекрасен свеж ментов вкус и чувство за отлично измити и почистени зъби. След като съм измила зъбите си, за около минута започвам да светя с накрайника към тях, за да активирам отново избелването. Харесва ми това, че е напълно щадяща, безвредна и безопасна за зъбите. Светлината също по никакъв начин не ги уврежда. Супер много я препоръчвам за хора с чувствителни зъби. За разлика от много други избелващи пасти за зъби на пазара, тази не съдържа пероксид и може би за това е нежна към зъбите. Знаете, че подобен вид продукти с тази съставка правят зъбите твърде чувствителни, карат ги да изтръпват и да изпитват непоносимост към студени и топли храни и напитки. Много често това се е случвало и при мен. Тук този проблем го няма. Използвам я от половин месец и нито веднъж не съм усетила зъбите си чувствителни, а и вече виждам резултати. След две седмици използване установих, че зъбите ми са по-светли и не толкова жълтеникави. Светлината в капачката е все така силна и не знам дали с времето ще промени интензитета си, но за сега си свети, както и в началото. Пише, че може да се използва отново и отново на всяка следваща тубичка паста за зъби.
Определено я препоръчвам и бих използвала пак. Пастата за зъби Blanx White Shock е моят незаменим източник на увереност.
Този и още много продукти на можете да намерите на сайта - https://multismile.eu/. Посетете Facebook страницата им и се включете в готината игра тук.
Вие използвали ли сте продукти на Blanx и какво мислите за тях?
Целувки и до скоро!

0 коментара: