11 неща, които трябва да направя през септември

септември 02, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте всички!
Как сте?
Цяло лято бях в отпуска и въпреки че имах много свободно време, чувствах, че все не поствам толкова често колкото ми се иска. Все пак беше толкова хубаво да не знам кой ден сме, да не бързам за никъде, да не се интересувам колко е часа. Отдадох се на почивка и релакс, за да се заредя напълно с готини емоции за много време напред.
Сега, вече септември, дойде времето да се завърна на работа, да стана по-организирана и да върша отново всекидневните си задължения. Чувствам се супер заредена и вдъхновена. Нямам търпение отново да пиша по-често в блога. Септември винаги е едно ново начало. Ето кои са единадесетте неща, които си обещавам да направя през този септември:

1. През лятото четях много. Обещавам си и през септември да прочета поне една книга. Предложете ми някоя нова и хубава.
2. Задължително този месец трябва да си подстрижа косата, за да я подхраня и да й дам малко сила и живот. Стана прекалено дълга...
3. Обещавам си да спра отново сладкото, както бях направила за известен период, но в края на лятото тотално прекалих. Край на всичко шоколадово и особено на сладоледите, които ми се услаждат прекалено много.
4. Да започна да пия кафе. От юни насам спрях кафето и всички кофеинови напитки. Чувствах се идеално и нямах потребност да пия. Все пак мисля, че е полезно да се пие по едно кафе сутрин.
5. На 05.09 сестра ми си отваря собствена езикова школа и ще отида на събитието по откриването. Също така ще я подкрепям и помагам с каквото мога. Ако имате нужда от езиков курс в Бургас, това е мястото - Pinacademy.
6. На 17.09 започва новата учебна година и трябва да подредим и украсим занималнята. Замислила съм да направя чудесна есенна украса за радост на децата ми от групата.
7. Друго, което ми предстои е отново да уча. Дам, записах трето ПКС (квалификация). Продължава една година и ще съм в университета всяка събота и неделя. Ще се учи, няма как.
8. Още нещо, което е вече доста наложително да направя е да си подредя гардероба, от който само вадя разни неща, а след това не ги прибирам по местата им. Май трябва и да извадя вече по-есенни дрехи.
9. От скоро се грижа за една малка сладка котка, която много си обичам и чак сега разбирам колко забавно е да си имаш котка. Все още не съм й измислила име и й казвам просто малка котка. Поставила съм си за цел да й измисля име. Предложения? Толкова е интересна! Постоянно й се играе. 
10. Това лято се специализирах в правенето на мекици, бухти, палачинки и всякакви тестени глезотийки за закуска, а сега е крайно време да се науча и на еклери. Знам, това не са най-полезните неща за хапване, но един-два пъти в годината са позволени.
11. И последно, но не на последно по важност място - да продължавам да ви радвам с много нови готини снимки и текстове в блога.

Потник: Shein/// Пола: Shein/// Маратонки: Amiclubwear

Целувки и до скоро!

0 коментара: