Как поддържам обувките си като нови? + Giveaway

септември 03, 2018 Maia Georgieva 2 Comments


Здравейте!
Как сте? 
В началото на всеки нов сезон, когато извадя отново обувките си и ги видя в какво състояния са, всеки път ми идва да ги изхвърля и да си купя нови. Дори и носени съвсем малко, подметките така се захабяват, че след това нямат изчистване. Да не говрим, че ако имат някакви по-сериозни замърсявания съвсем ми се ощява отново да ги обуя. Наскоро открих отличното решение на този проблем. Сайтът chistiobuvki.com е първият в България, в който можете да намерите всичко необходимо за почистване и поддържане на вашите обувки винаги изрядни. Наистина предлагат всякакви магически продукти, които ще направят обувките ви да изглеждат отново като нови. Каквото съм опитала до сега винаги съм оставала възхитена от великолепното действие на продукта. Всичко е суперкачествено и разботи безотказно. Днес реших да ви представя два продукта, които няма да спра да използвам отново и отново. Толкова са добри, че определено заслужават внимание. 
Първият е SneakersersER+ ALL ROUND Sneaker ProtectorТова е специален спрей-протектор за обувки, който защитава обувките от замърсяване и натруване на нечистотии чрез иновативна нано-технология. Като цяло създава невидима бариера от всякакъв вид замърсявания. Може да се използва за всякакви обувки от най-различни материали.
Откакто го имам напръсках много чифтове. Изключително подходящ е, ако имате нови обувки и за това напръсках и новите си маратонки, на които много се кефя и искам да останат завинаги толкова чисти, за да се вижда готиният им цвят. Нанася се много лесно, като просто се напръсква навсякъде на разстояние 15-20 см и след това се оставят за 24 часа, за да изсъхнат. Спреят не променя по никакъв начин външния вид на обувките и те си изглеждат по абсолютно същия начин. След това просто са защитени от всякакъв вид замърсители и ще останат за по-дълго време като нови, тъй като дори и да се изцапат се почистват изключително лесно и безпроблемно. SneakersersER+ All Round е особено подходящ, ако обувките, които носите са много релефни. Точно тези части се замърсяват най-лесно и се натрупват замърсявания, които след това трудно се почистват. Освен подметката, горната част и отстрани напръсквам дори и подметката отдолу, така дори да се нацапа, след това много лесно се отстраняват всякакви изцапвания дори и от тази част и не остават следи.
Ето това видео показва как действа протекторът. С магическа пръчка се отстраняват напълно всякакви замърсявания. Този протектор се превърна в незаменима част от поддръжката на обувките ми, които винаги остават и изглеждат като нови. Можете да намерите протектора ето тук.

Преминавам нататък и към следващото нещо, благодарение, на което кецовите ми станаха като нови. Изобщо не се кефя на това да нося кецовете си два-три пъти, а след това подметките им да станат черни и захабени. И вие ли така? Дам, после колкото и да ги чистя вече не стоят така бели и готини както в началото. Особено, ако те са бели... разбирате ме, нали? Откакто открих маркера за обновяване и поддъжка на подметки на SneakersersER+ вече нямам този проблем. Вземам си кецове с бели подметки без притеснения, че ще ги изцапам и след това трудно ще ги почистя. Маркерът успява да възвърне напълно първоначалния вид на обувките, като заличава всякакви следи от употреба и те отново са снежно бели. Видях, че в сайта има огромно разнообразие от всякакви цветове маркери. Можете да изберете своя според цвета на подметките на обувките. Моят е бял, тъй като повечето подметки на кецовете ми в момента са бели.
С маркера се работи много лесно и успявам сама за няколко минути да мина с него навсякъде. Първо почиствам подметките, след това ги обезмаслявам с памуче с лакочестител. Разклащам маркера, напомпвам боята в писеца и започвам да минавам равномерно с него по подметката.  Слоят, който нанасям е по-тънък, защото така ефектът ще бъде по-дълготраен. Оставям ги за около един час, за да изсъхне напълно боята. Ако е необходимо и отново се виждат петна по подметките, повтарям отново с маркера. Когато са напълно готови и са светнали от белота, ги оставям да съхнат за 48 часа или докато видя, че боята е напълно изсъхнала. 
 Стават като нови! Толкова бели и отново чисти без следа от употреба. Сякаш никога не съм ходила с тях. Изключително добър продукт, благодарение, на който обновявам износено изглеждащите подметки на обувките си. Направо им давам втори живот. С един маркер направих няколко чифта и за сега има още доста количество. Пише, че може да се направят десетки чифтове и ще ви стигне за доста, доста време напред. Перфектно решение, ако искате да имате кецове, винаги изглеждащи като нови! Ето тук можете да разгледате маркерите.
Споделете ми кой продукт от двата бихте използвали вие? А искате ли опитате и двата? Сега заедно с chistiobuvki.com организираме игра, в която можете да се включите и да спечелите един протектор и един маркер, за да станат и вашите обувки като нови. Участвайте на Facebook страницата ми - клик.

Целувки и до скоро!

2 коментара: