8 Autumn Beauty Products To Try This Season

септември 30, 2018 Maia Georgieva 1 Comments


Наливам голяма чаша с чай и запрятам ръкави да пиша новия пост в блога, в който смятам да ви покажа сегашната си грижа за косата и кожата си. Някои от продуктите използвам от по-дълго време и имам изградено мнение за тях. Други пък имам от съвсем скоро и все още нямам оформени пълни впечатления. Всички обаче са доста хидратиращи, защото след края ня лятото и кожата ми, и косата ми са доста сухи, а и тази рязка промяна във времето от лято директно към зима, не ми вляе никак добре. 


Нека да започнем с продуктите, които използвам под душа. Скоро започнах шампоана Revlon Professional Flex за обем с кератин. Все още не мога да кажа нещо по-конкретно за него. За първи път пробвам шампоан от тази серия на Revlon, която предлага доста видове на цена от около 4-5 лв. за 400 мл.

Друго нещо, което също използвам отскоро е този хидратиращ балсам на Matrix - Biolage Full Density. Има бяла средногъста текстура с много свеж ментов аромат.

В края на лятото Eucerin ме бяха изненадали с душ-олиото им pH5 Shower-Oil. Не е първото душ-олио, което пробвам, но точно това не бях. То е с много нежен аромат и се разпенва хубаво при контакт с водата. Идеално е за суха и чувствителна кожа, защото определено след баня я оставя гладка и копринено мекичка. Вече го има и в по-голяма опаковка от 400 мл. Тази от 200 мл струва около 14-15 лв.
За след душ кожата ми се радва на лосиона за тяло на Lavera с масло дива роза. Всеки почитател на аромата на роза би го оценил подобаващо. Обожавам лосионите за тяло на Lavera. Не само, защото са натурални, но и хидратират и успокояват кожата по много деликатен начин.
А за ръцете си нанасям от това тооолкова сладурско кремче за ръце на Inecto от серията Coco Flamingo. Не мога да се нарадвам на опаковката. Не само е розова, но има мека яките фламингота. Ухае божествено на кокос, съвсем деликатно де, но много, много ми допада. Стои на нощното ми шкафче и винаги, когато ми потрябва малко хидратацийка за ръцете, е до мен.
Продължавам с грижата за лице. От сайта за маркова козметика  и оригинални парфюми parfimo.bg избрах този хидратиращ крем за лице на Elizabeth Arden - Visible Difference Refining Moisture Cream Complex. Потърсих го из интернет и прочетох, че е много харесван. Реших и аз да грабна един, за да го опитам. Имаше коментари, че ухае доста странно и наистина е така. Ухае особено, но не е нещо, което не може да се преглътне. Все пак, въпреки че знаех това, реших да го пробвам, защото голяма част от хората, които са го имали, бяха написали, че го използват години наред и са много доволни. Както и че не биха го сменили за нищо на света, защото е променил вида на кожата им. Точно за това му се доверих. Подходящ е за дехидратирана кожа на всякаква възраст. Консистенцията му е гъста и се усеща много приятно върху кожата. Мисля да го подаря на моята майка, защото харесва точно такъв вид кремчета и смятам, че много ще й допадне.
За косата пък отскоро използвам две млека на Schwarzkopf. Имам повече впечатления от това с оранжевата опаковка, тъй като неговия кайсиев аромат много ми допадна и започнах да използвам него. Gliss Repairing Beauty Milk е възстановяващо мляко за увредена коса с млечен протеин, подходящо за суха и увредена коса. Съдържа масло от кайсиеви ядки, пантенол и кератин, които хидратират и постепенно възстановяват еластичността и силата на крехката и късаща се лесно коса. Готското е, че е с помпичка и просто го наспръсквам след баня на мокра коса по целите дължини. Без изплакване е. Не се усеща след това по косата и не я утежнява. Има много лек приятен кайсиев аромат, който усещам после и по косата си. Другото мляко с млечен протеин е Gliss Glossing Beauty Milk. То ще придаде копринена мекота и огледален блясък. Ухае леко по-сладко от другото. Цената им е около 8-9 лв. и могат да се намерят по дрогериите. 
Е, това бяха всички неща, които използвам, за да имам добре хидратирана и мекичка кожа и коса. Вие на какво залагате в момента и имате ли нужда като мен от малко по-овлажняващи продукти?

Целувки и до скоро!

1 коментар:

  1. Козметика Еlizabeth Arden e от висок клас, изключително добре хидратират кожата през есенно-зимния период.

    ОтговорИзтриване