Eucerin Photoaging Control Sun Lotion SPF50+

август 09, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Едно от любимите ми места това лято се очерта да е Солниците в Бургас. Направих над десет процедури в лугата и калта и определено има ефект върху тялото. Особено много харесвам как изглажда кожата ми след това - блестяща и озарена. Ако имате път насам - препоръчавам ви това лековито местенце. Още нещо хубаво, което се случи това лято е новата защита срещу фотостареене на всички най-уязвими части на тялото, която Eucerin представи. Моят приятел е доста бял и ходенето на плаж не му е сред любимите занимания. Все пак се жертва заради мен и плажуваме. Е, разбира се с малко помрънкване, че никак не му се ходи, но все пак бързо опаковаме всичко и сме на плажа. Не знам защо обаче винаги избираме да отидем по обед, когато слънцето е най-опасно. Добре, че съм се запасила с всякакви мазила с SPF50, включително и за деца. Изхабих не едно или две слънцезащитни мазила върху тялото му. Първият път забравих да намажа краката му от глезените надолу и след плажа целите бяха червени и пламтящи. След една седмица се и обелиха. Но вече не пропускам и там да нанеса плажно масло. 
На последните няколко наши плажувания с нас беше новият слънцезащитен лосион на Eucerin, който получих наскоро. След успеха на слънцезащитния флуид за лице за контрол на фотостареенето, това лято на българския пазар Eucerin представиха аналогичен продукт за тяло - Eucerin Photoaging Control Sun SPF50+. Това е слънцезащитен лосион за тяло, за контрол на фотостареенето, като предпазва от ранната поява на бръчки и повишава защитните функции на кожата. Лосионът видимо спомага за намаляване на следите от стареене на кожата и връща нейната еластичност. Подобрява текстурата на кожата и я защитава от негативното влияние на ултравиолетовото лъчение. Подходящ е за лицето, деколтето, шията, раменете, ръцете и за всеки тип кожа, дори и чувствителна. С нежен слънчев аромат и немазна и лепкава, бързо попиваща и неоставяща бели следи текстура. Водоустойчив е и още нещо много важно - щадяш е към дрехите и не оставя петна по тях след изпиране. Ние го изпробвахме и премина тестовете ни - приятелят ми беше напълно защитен от слънцето дори и в най-неблагопроятните часове за плажуване. Нямаше и следа от зачервяване по най-деликатните зони като лицето, шията, зад ушите, врата, раменете. Ако и вие лесно се зачервявате в тези най-често изложени на слънцето зони дори и ходейки по улиците през лятото, ето нещо ново, което предпазва отлично.
Цената му е около 38 лв, в момeнта намален на 28 лв. Може да се намери по аптеките, както и на eucerin.bg


Тук искам да ви покажа и още нещо ново - дъската ми за писане от Banggood. Тя е eco-friendly, защото може да спести стотици листи за писане. Взех си я за блога и съм много щастлива с нея. Писалката е удобна и се пише с леко натискане, а от бутона с кошчето бързо-бързо всичко написано се заличава. Ще ви я показвам още и занапред. Спомняте ли си онези розови дъски, на които пишехме, когато бяхме малки? Това е нещо подобно, но доста осъвременено и под формата на 12 инчов таблет. Можете да пишете, рисувате, да изчислявате, да правите графити, да се упражнявате. От другата страна пък има линийка. Другата стана може да се използва като поставка за мишка. Пише, че батерията му би трябвало да издържа две години. Най-чудесното е, че според статистиката, ако го използваме и не пишем на листи, ще спасим три дървета. Да, това вече е мисъл за природата!

Целувки и до скоро!

0 коментара: