All summer long with Panthenol Extrа

август 14, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Привет на всички!
В разгара на лятото просто няма как да не ви споделя моите топ продукти това лято за бронзов загар и блестяща кожа с красив подчертан тен. Става дума за продуктите на Panthenol Extrа, които имат цяла слънцезащитна гама. 
Продукът, с който защитавах лицето си на плажа е SunCare Tanning Oil Panthenol Extrа. Това е слънцезащитен крем с фон дьо тен под формата на мус с лек цвят. Обогатен е с пантенол и витамин Е. Предпазва от слънцето, хидратира и има противостареещо действие. Подходящ е за лицето, врата и деколтето. Предлага се в един цвят, който е стандартен и пасва на всички тонове кожа, защото се приспособява към съответния цвят кожа. Подходящ за всички типове кожа, дори за комбинирана към мазна кожа. Притежава изключително лек и деликатен, доста приятен за мен аромат. Нежната, мека и пухкава консистенция се нанася наистина много, много приятно и плавно по кожата. Тя остава с кадифено усещане за мекота и гладкост. Усеща се много леко и в даден момент бихте забравили, че сте го нанесли. Съвсем деликатно изравнява тена, което много ми допада, защото въпреки че на плажа не нанасям грим с този крем кожата ми е хем защитена от слънцето, хем изглежда здрава и с изравнен, красив тен. Колкото и часа да стоя под слънцето, с този крем не съм имала зачервявания по лицето, нито съм лъсвала или чувствала някакъв дискомфорт. Много практичен, с няколко действия и отличен за носене под жаркото слънце.
Продължавам нататък с олиото за тяло SunCare Tanning Oil Panthenol Extra SPF10, благодарение, на което можете да постигнете красив бронзов загар. Навярно сте запознати, че шоколадовият тен може да се направи с помощта на различни масла. Това олио съдържа прекрасната комбинация масла от кафе, морков, кокос и алое. Също така е обогатено и с пантенол и витамин е. Е, моят перфектен тропически златист тен тази година се дължи именно на него. Под формата на олио, с мноого, ама наистина много съблазнителен екзотичен кокосов аромат, който ухае около мен доста време след като съм го нанесла. Веднага прави кожата да изглежда добре хидратирана, блестяща и апетитна под жарките слънчеви лъчи. Олиото е чудесно, защото не само подпомага създаването на интензивен дълготраен тен, но също така и защитава кожата. Определено изкушава и веднага ще обикнете невероятния тропически аромат и вие.
Разбира се - помислили са и за най-малките. Panthenol Extra Baby Sun Care Lotion SPF50 е лосион за тяло с висока защита, подходящ за бебета и деца. Това е един от продуктите, с които защитавам от изгаряне по време на плаж приятеля ми, който е доста бял и много лесно изгаря. Подходящ е за тяло и за лице. Съдържа пантенол и алое. Винаги, когато извадя тубичката от плажната чанта, се радвам супер много на тази така сладка котка на плаж. Има лека, млечно бяла средно гъста консистенция. Абсорбира се сравнително бързо и не оставя бели петна по кожата. Ароматът е нежен и слънчев. Работи отлично и предпазва безотказно дори и най-чувствителната кожа.
Дойде време да ви покажа и последното нещо, което е доста специално. Внимание, внимание... Panthenol Extra Shimmering Dry Oil. Най-любимият ми продукт това лято. Просто фаворитът ми, който използвам постоянно и мисля, че съм вманиачена. Това е 100% натурално сухо олио за коса, лице и тяло с блестящи частици. Възстановява, подхранва и омекотява косата и кожата, придавайки им блясък и деликатно златно покритие. Абсорбира се изключително бързо, коригира недостатъците, акцентира тена, подчертава контура на лицето и тялото, придава сияние и блясък. Обогатено е с шест ценни масла и витамин е, които подсилват, омекотяват, подхранват и озаряват кожата и косата без да оставят мазно усещане. Има запленяващ аромат. Просто божествен. Ухае невероятно луксозно и елегантно и май съм пристрастена не само към ефекта, който дава на кожата ми, но и към мириса. Опитвала съм наистина доста сухи олиа с блестящи частици, като до сега фаворити ми бяха на Loreal и на Nuxe, но това дори ги надминава. Идва в красива масивна стъклена опаковка. Отгоре има дозатор, който не позволява да излиза прекалено много продукт. Частиците са ситни и деликатни. Блестят уникално по кожата. Особено яко е как блести на слънце. Обичам да го нанасям по всяко време - дали ще излизам на разходка, на клуб или на вечеря. Изобщо винаги, когато искам кожата ми засияе в злато и блясък. Обичам ефекта, който придава, защото подсилва тена, озарява го и го прави безкрайно сияен. Същевременно хидратира и омекотява.  Ароматът е божествен и се запазва за дълго време. Истинско лятно вълшебство!
Ето така изглежда на слънце, но дори и фотоапарата не може да улови колко красиво озарява кожата.
Така изглеждат всички продукти. Вие пробвали ли сте някой и имате ли си фаворит?
Можете да ги закупите от тук или тук.
Усмивки и до скоро!

0 коментара: