Current hair obsessions

август 28, 2018 Maia Georgieva 0 Comments




Отново реших да поглезя косата си с едни от най-добре работещите според мен за моята коса продукти - тези на Nashi. Италиански, висок клас, наистина правещи чудеса с косата. Използвам ги не за първи път и винаги оставам супер доволна и впечатлена. Виждам коренна разлика в начина, по който изглежда косата ми. Всички знаем, че Nashi е синоним на маркова козметика с високо качество.


Шампоанът Nashi Argan е обогатен с комплекс от ценни натурални съставки. Деликатно почиства всеки тип коса, възстановява нивата на хидратация в структурата на косъма. Възстановява мекотата и блясъка, напълно запазва цвета и защитава от вредните атмосферни фактори.

Балсамът Nashi Argan също е с арганово масло. Подходящ е за всеки тип коса. Улеснява сресването, като подхранва и нежно възстановява хидробаланса без да омазнява. Защитава цвета.

Обожавам ги! Наистина вършат чудеса и ако не сте ги пробвали, ви съветвам да го направите, ако наистина искате нещо качествено и оправдаващо цената си.

Могат да се открият всеки съответно за 200 мл - 28 лв и 500 мл - 50 лв.
Бързо пристъпвам и към най-вълшебното нещо, а именно аргановото масло за коса Nashi Argan Oil. Идва в стъклена бутилка с помпичка. Това е поредната ми опаковка от това олио и смея да твърдя, че е великолепно. Гъсто, с невероятен аромат, който се усеща върху косата и след нанасяне. Прави я уникална - блестяща, гладка, мека и жива. Горещо препоръчвам това арганово олио. Изключителен продукт! 100 мл са на цена от 50 лв.
Отскоро започнах да нанасям и от кератиновото олио за коса на CHI - Keratin Silk Infusion. Четох доста положителни коментари за него и реших да го пробвам и аз. Също е добро попадение и определено ще си го взема и в голям формат.
И тъй като всички ме питахте от къде е бялата кожа и чантата от тази снимка, можете да ги видите тук и тук
А всички аксесоари от този пост можете да намерите съответно: Banggood ///Banggood APP /// Pencil Holder /// File Blocks Buffers /// Poster Toys /// Towel /// Pens Storage /// Chair Cover

Целувки и до скоро!

0 коментара: