Pharma-hyaluron - Анти-ейдж крем с висок слънцезащитен фактор SPF 30

юли 04, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте, сладки мои!
Поради високите температури навън и жаркото слънце вече съвсем спокойно и по предназначение мога да си използвам анти-ейдж крема си за лице с фактор SPF 30, който ви бях показала наскоро. Препичайки се на слънчице, вместо да стоя и бездействам, реших, че мога да напиша малко повече за него. Стискайте ми палци само слънцето да не ми "изяде" батерията на телефона, както много често става, за да можете да видите ревюто още днес.
Та, да преминем към съществената част - Pharma-hyaluron - анти-ейдж крем с висок слънцезащитен фактор SPF 30. Беше представен тази пролет в два варианта с SPF 30 и SPF50. За моята кожа по-удачният е този с по-нисък фактор. Опасявах се другият да не ми дойде прекалено тежък, а и не ми е нужна чак толкова висока слънцезащита, защото вече имам тен. Подходящ е за нормална и чувствителна кожа. Съдържа активен комплекс от фармацевтичен клас хиалуронова киселина и слънцезащитни филтри. Хубавото тук е, че това си е дневен крем за лице, който освен всичко предлага и един висок слънцезащитен фактор. Освен това предпазва от преждевременно фотостареене на кожата, възстановява и стимулира естественото производство на хиалуронова киселина, бори се и с бръчките. Все неща, които са нужни на кожата с възрастта. Осигурява интензивна хидратация. Подсилва кожната бариера.
Опаковката е идентична с кремовете им за лице, които използвах цяла зима и просто обожавах. Тя е специална, защото представлява обезвъздушен флакон, който улеснява употребата, предотвратява проникването на бактерии от въздуха, запазва съдържанието от замърсяване. Също така по този начин не навлиза въздух и консистенцията не се променя. И мога да гарантирам, че ще се изразходи напълно. Текстурата също много наподобява познатата на кремовете на Pharma-hyaluron - кремообразна, лека, немазна. Във всички кремове на Pharma-hyaluron улавям една много фина и деликатна нишка. Просто са много ефирни и комфортни, а в същото време работят откъм хидратация и перфектен баланс на кожата. Разлика намирам в аромата, който е леко по-различен от този, с който идентифицирам Pharma-hyaluron, но отново е лек и непретенциозен. Цветът не е бял, а леко жълтеникав.
 Попива бързо и се абсорбира напълно без да отставя мазно, лепкаво усещане или бял филм като повечето слънцезащитни кремове. Изобщо не го чувствам върху лицето си, но все пак усещам кожата си хидратирана. След него спокойно си нанасям фон дьо тен и всички останали продукти, без да лъсвам през деня. Това е една чудесна грижа за кожата, тъй като не само получаваме хубава кожа, но и слънцезащита.
Побързайте да го грабнете и да му се радвате още това лято, защото в момента от 49.90 лв е намален на 34.96лв. Можете да го намерите по аптеките.

Целувки и до скоро!

0 коментара: