Gabriella Salvete Contouring Palette & Makeup Revolution London Ultra Bronze

юли 19, 2018 Maia Georgieva 0 Comments




Здравейте всички!
Как сте? 
Предполагам, че сте в отпуска, забавлявате се на някое готино местенце и едва ли толкова често следите новините на таблетите си, но все пак реших да ви изненадам с ново ревю на два продукта за лице. Това са Gabriella Salvete Contouring Palette и Makeup Revolution London Ultra Bronze.  Сестра ми отдавна беше хвърлила око на палитрата за контуриране, а аз на бронзанта. За това набързо избрахме това да са продуктите от магазина за декоративна козметика parfimo.bg, които да пробваме този месец. 


Палитрата, която избра сестра ми се оказа добро попадение. Тя съдържа бронзиращ продукт, хайлайтър и руж. Бронзиращият продукт е много приятен топъл кафяв цвят, който се прелива лесно и не стои натрапчиво на лицето. Сиянието на хайлайтъра ми идва леко по-бяло, отколкото ми се искаше. Предпочитам да е идея не толкова наситен и светъл. Ружът обаче е божествен. Смесица от приятно розово и златисто. Стои прекрасно и дава много хубав завършек на лицето ми, което в момента е с тен и някак си дори го подчертава. Прекрасно попадение, систър! Хареса ми! 


Аз пък исках някакъв бронзант. Колебах се точно кой да избера, защото така на картинка ми е малко трудно да харесам точния подтон, който искам. Има голямо разнообразие на марката Gabriella Salvete и първо мислех да взема отново на тази марка. След като видях обаче този на Makeup Revolution в сайта и прочетох няколко положителни ревюта в нета със снимки на цвета, реших да е той. Наистина дойде абсолютно същия цвят, какъвто очаквах да бъде - много приятен, светло кафяв, матов. Мислех си, че кутийката ще е доста по-малка, а тя се оказа огромна - 15 гр. Хубаво се разнася и прелива. Харесва ми. Единственият недостатък според мен е това, че много се разпрашва. Наистина много. Но иначе ми хареса като количество, цвят и как стои на лицето.
Целувки и до скоро!

0 коментара: