Mascara Med XL Volume

юли 05, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Хей, привет!
Тези дни е толкова задушно и горещо, че дори и грим не ми се поставя. Оставила съм кожата си да диша на воля. Ако трябва да излизам някъде слагам малко спирала и червило и потеглям. Спиралата, която използвам в момента е много интересна, защото освен, че дава обем, стимулира растежа на миглите и спомага за постепенно потъмняване на цвета им. Също така ги прави по-здрави, плътни и ги подхранва. 
Дадох шанс на Mascara Med XL Volume и изобщо не съжалявам. Тя е на немската марка Dr Theiss Naturwaren. Изключително щадяща и толерантна към чувствителни очи и особено хора с лещи, каквато съм и аз. Благоприятна е за изпозлване от хора, на които винаги им люти на очите от спиралата, която са нанесли. При тази спирала това го няма, защото не съдържа никакви ростагландини, парабени и аромати. Фармацевтичната й формула е изградена от растителни съставки като:
-кератин, хиалурон, пантенол, масло от слънчоглед за здравина, блясък и еластичност на косъма на миглите;
-пчелен и карнаубски восък - образуват защитен филм, гланцират косъма, препазват миглите от слепване;
-комбинация от пептиден комплекс, витамин Е и екстракт от червена детелина за подпомагане растежа на миглите.
Опаковката е черна, стандартна с 6мл продукт. Четката й е силиконова, със средна дебелина и в предната си част е леко по-извита. Бих казала, че е доста гъвкава. Бодличките са късички и гъсто разположени. Добре разделя миглите и нанася продукт равномерно. Пише, че трябва да се поставя в зиг-заг върху горните и долните мигли. Няма аромат и е с наситено черен цвят. Отлично ги разделя и сресва. Бих я оприличила като тази на Avene, която също е създадена за хора с чувствителни очи и просто изобщо не се чувства върху миглите. Имам спомен, че тя стоеше доста деликатно и не толкова фрапиращо върху миглите, като добре ги разделяше. Докато тук се позволява напластяване и по-драматични мигли. Ще се хареса на всички, които искат да дарят миглите с обем и красиво да ги разделят. Идеална е за лятото, когато гримът се разтича, влиза в очите и ги дразни. Навън е доста популярна спирала и дори освен нея има още един вид, както и очна линия.
Mascara Med XL Volume можете да закупите от аптеките за около 20-23 лв.

Целувки и до скоро!

0 коментара: