Revuele - Argan Oil Gift set

февруари 18, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
8-ми март е само след няколко седмици! Ако искате да зарадвате своята нежна половинка с нещо готино или пък бихте искали сами да си направите приказен подарък за празника, ще ви предложа три прекрасни комплекта - грижа за тялото, лицето и косата. Всяка седмица ще ви показвам по един, а вие сами ще можете да прецените кой ще си харесате и е идеалният за вас. 
Първият е този уникален комплект за лице Argan oil на Revuele, включващ хидратиращ дневен крем, крем-серум за ръце и нокти и околоочен елексир. 
Мисля, че всяка от нас ще остане очарована, когато види тази красива кутия. Наистина е очарователна и стои много луксозно. Също така вижте колко елегантни са черно-златистите опаковки.

Day cream Argan Oil
Нежен, галещ кожата крем с бяла немазна текстура. Попива бързо и я оставя кадифено гладка и мека. Прекрасен е като основа за грим.

Eye contour elixir revitalizing Argan Oil
Околоочният еликсир допълва прекрасно дневния крем и се грижи за най-чувствителната зона. Формулата му е много лека, но същевременно дълбоко подхранваща кожата. 

Hand&nail cream-serum Argan Oil
Тук са помислили не само за лицето, но и за кожата за нашите ръце, която най-често е груба и се нуждае от постоянни грижи. Кремът за ръце с арган е доста богат и осезателно хидратиращ ръцете. Дава им мекотата, от която се нуждаят на мига.
Кожата ви ще остане доволна!
Вижте повече за продуктите ето тук. Ще останете изненадани и от цената на комплекта. Доста изгодно предложение е!

Целувки и до скоро!

0 коментара: