Panthenol extra by Premium Health Products Ltd

февруари 07, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Избра ли какво да подариш на любимия за деня на влюбените? Ако все още се двоумиш, може да погледнеш на моята Facebook страница и да спечелиш прекрасен подарък за теб и твоята половинка. Заедно с Premium Health Products Ltd Bulgaria ще подарим на една двойка два прекрасни ароматни душ гела - един за него и един за нея. Те са нежни и прекрасно ухаещи. Какво по-хубаво от това - свежо изживяване под душа в компанията на уникално мека пяна и прелестни аромати. 

Premium Health Products Ltd Bulgaria предлагат страхотни продукти за мъже, един от които е този мъжки душ гел Panthenol extra Men 3 in 1 Cleanser, който можете да си спечелите. До този момент нямах наблюдения от мъжката им серия. Въпреки че милото има честта да се наслаждава на този душ-гел и аз го опитах. Тубичката е с изчистен дизайн и това, че е в черно определено много ми допада за мъжки продукти. Консистенцията е доста гъста, прозрачна, с лек син оттенък и има уникален аромат. Из цялата баня се разнася супер мъжествено ухание. Ммм... какво да ви кажа... блаженство! Освен като душ гел може да се използва и за измиване на косата и почистване на лицето. Съдържа пантенол и витамин E. Подходящ е за всекидневно използване, за всеки тип кожа, дори и чувствителна.  Прави хубава пяна и е нежен към кожата. Не само, че измива без да пресушава, но ароматизира цялата баня и дори оставя невероятното си ухание да се усеща върху кожата.
Следващият продукт е душ-гелът за жени Panthenol extra Mild Cleanser, който е в нова опаковка. Отново прекрасен изчистен дизайн. Сякаш повече ми допада от предната опаковка, която добре познавам и съм изхабила поне няколко от нея. Съдържа пантенол и лайка и не съдържа оцветители, сапуни, sles и алергени. Тук имаме прозрачна, гъста, доста ароматна консистенция. Ароматът се разнася и докато измивам тялото си. Може да се използва за измиване на цялото тяло, лицето, както и интимните части. Аз си го използвам предимно като душ гел. Прекрасен свеж продукт, който измива чудесно и дава много свежо усещане. 
И следва третото нещо, което съм приготвила да ви покажа, а именно - млякото за тяло Panthenol extra Boly Milk. Има толкова, толкова запомнящ се  лек аромат, че просто мога само да си затворя очите и да се досетя за него. Ухае ми на ванилия и мед, много нежно. Той идва в мека тубичка. Консистенцията е със средна гъстота, немазна, с бледо жълтеникав цвят. Съдържа витамини C и E. Прекрасен за зимата, за да омекотим в дълбочина сухата и груба кожа. Също така е подходящ и за летния период за облекчавание на кожата след излагане на слънце, както и за успокояване на кожата след епилиране. Обичам да го нанасям след баня върху цялото тяло. Попива напълно и оставя кожата кадифено гладка и омекотена, с много, много нежен аромат.
Кой от трите продукта ви хареса най-много? Не забравяйте да се включите в играта.

Целувки и до скоро! :)

0 коментара: