Embellie Beauty Derma Roller

февруари 26, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



 Докато всички опитват да имат красива кожа, благодарение на козметиката, която използват, Embellie Beauty предлага един нов начин за постигане на това. Това е дерма ролер, който е идеален за използване у дома. Представлява лек, компактен, удобен за използване от всеки и навсякъде уред. Състои се от пластмасова дръжка и въртящ се накрайник, който е покрит с 540 стоманени фини микро игли, които са с еднаква дължина. Те пробиват горния слой на кожата и създават мини канали, които спомагат производството на колаген. Тези микро-канали тялото ти възприема като рани и изпраща сигнал към мозъка, че трябва да се произведе колаген, за да могат “раните” да се заличат. Така, тялото изпраща колаген в желаната от теб зона по напълно естествен начин. Също така с помощта на ролера серумите и кремовете, които използваме, стават много по-ефективни и абсорбацията на серума нанесен след процедурата стига до 87%. Докато без употреба на дерма ролер абсорбацията на продуктите е едва 4%. Колкото и луксозна и скъпа да бъде избраната от нас грижа, ето колко малък процент от нея успява да се усвои от кожата ни. Така напрактика те остават неефективни. Освен, че подобрява усвояването на полезни съставки от козметиката и това, че кожата успява да възстанови производството на колаген и еластин, уредът има и многобройни други ефекти. Дерма ролерът се бори със заличаването на фините линии и бръчките, премахва пигментни петна и белези от акне, свива разширени пори, подобрява плъстността на кожата.
 Може да се използва веднъж на две седмици или веднъж седмично, като не е желателно да се прекалява с употребата му. Това става много лесно, като се търкаля по лицето. Натискът не трябва да бъде прекалено силен, също така не е желателно да се минава на едно и също място прекалено много пъти. Преди всяка процедура трябва да почистим добре лицето си. Ролерът трябва да се вдига при всяко ново минаване по кожата. За сега съм направила две процедури, като не бяха никак страшни, а дори много отпускащи и приятни. Всяка беше по 20 минути и минаха неусетно докато гледах видеа в Youtube. Изобщо не усетих някакъв дискомфорт, болка или неудобство. По време на търкалянето на дермаролера се усещаше едно леко боцкане, гъделичкане, пощипване по кожата ми, което усещах за кратко и след края на процедурата. Имаше съвсем съвсем леко зачервяване на кожата, което бързо след това утихна. След процедурата нанесох серум. Също така след всяка процедура дерма ролерът се дезинфекцира със спирт.
Прекрасен начин за разкрасяване в домашни условия и е невероятно колко по-удобно и възможно е вече всичко дори и у дома. Благодаря, Embellie Beauty, че правите това възможно!

0 коментара: