Regal Detox

февруари 15, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Днес е четвъртък и може би и вие като мен нямате търпение да дойде края на работната седмица. В такива по-натоварени моменти, можем да разпуснем, като се поглезим било то и за час. Можем да си направим яка маска за лице, да изпием чаша хубав чай, да се отдадем на любима книга, на попълване на планера, а защо не и всичко това заедно. Колкото и натоварено да е ежедневието ми, винаги се стремя да взема нужната глътка въздух и да си открадна "моето време". Време само за себе си. Релакс. :)
Маската, която си правя напоследък е доста рекламираната напоследък Detoxifying mask with Pure Clay and Charcoal на Regal. Представлява детоксикираща маска с глина и активен въглен за всеки тип кожа. Комбинация от чиста глина и бамбуков активен въглен, които помагат за отстраняване на замърсяванията и натрупаните токсини. Лекият ексфолиращ ефект отпушва порите и намалява видимостта им. В Лили Дрогерие видях, че е доста представяна и рекламирана. Идва в красива картонена кутийка, която много ми напомня на кутийките на маските на L'Oréal Paris. Маската в бурканчето е гъста, сива на цвят и с много приятен аромат. С четка нанасям тънък слой, като се разнася плавно и приятно върху лицето. През цялото време се усеща прекрасния й аромат. След поставяне, усещам леко охлаждащо действие, което впоследствие отминава. Изчаквам така около 20 минути, за да засъхне напълно. Когато е изсъхнала, не става ронлива на прах, а стои седефена. Също така не усещам стягане или подръпване, а леко пощипване на места. Накрая измивам или избърсвам с влажна кърпа. Действа много, много освежаващо на кожата. Оставя я не само свежа, но също така и доста чиста. След нея кожата се чувства чудесно.
Другият придукт, който опитах от серията е мицеларната вода Energizing Micellar Water with Detox Effect. Излючително свежа и нежна към кожата. Успява да премахне грима както от кожата, така и от очите безпроблемно. Особено важно за една мицеларна вода за мен е да не щипе на очите и да не оставя неприятен слой върху кожата. Тук не срещнах тези проблеми. Не се усеща нито щипане, нито филм върху кожата. Оставя е божествено мека и чиста. Прекрасна е и ми се иска да я има и в по-голям размер.

Усмивки и до скоро! :)

0 коментара: